Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Drei Punkte für FC Barcelona

0 komment

BL 3. kör Gladbach

Ne áltassuk magunkat, a tegnapi teljesítményünk olyan volt, mint egy velős Pinyő interjú: Nézhetetlen, érthetetlen, ööö .. nyögvenyelős, és fogalmunk sincs, hogy mi a büdös francot is akartunk...

Borussia Nemkellbefosni

0 komment

BL beharangozó Borussia Mönchengladbach kérek egy sört

Ritkán van ilyen a BL-ben, hogy ujjal mutogathatunk a Realra: lám, ők megszívták a sorsolást, mi meg nem. Persze ehhez szigorúan csak a mostani játéknapot szabad nézni: Németországba utazunk, egy-egy Borussia mindkét helyen az ellenfél - de micsoda különbség van azért.

Könnyed délutáni labdázgatás

0 komment

Barca La Liga Messi Neymar Suarez Gijón értékelő

Nehezen indult, könnyen ment, gála lett.

La Liga, 6. forduló: Sporting Gijón - FC Barcelona

0 komment

A csapat ma az El Molinónba kirándul, hogy meglátogassa Enrique mester kiskedvencét, és lehetőség szerint elhozza a három pontot. Helyzetünket sérülések és kiszámíthatatlanság nehezítik, viszont reményre ad okot, hogy keretünk még így is erős.

Majdnem. De mégsem.

0 komment

A szezonban eddig két olyan csapattal találkoztunk, akik az átlagnál magasabb szinten ismerik a védekező játékot, ráadásul ehhez ragaszkodtak is az utolsó sípszóig. Egyik meccset sem nyertük meg. És igen, az Atlético volt a második.

Megint jönnek

0 komment

kommentfogó Atlético Madrid bajnoki beharangozó

Sajnos bokros teendőink vannak*, kommentfogó poszt következik vitaindítónak szánt pontokba gyűjtve.

3 gyilkos, 3 szabotőr, 4 középpályás

0 komment

Leganés bajnoki

Leganes-Barca 1-5

Ikarusszal a tank elé

0 komment

A mérkőzés összefoglalója videón

Barca-Celtic 7-0 (2-0)

Az ember, aki férfit faragott Suárezből

0 komment

Bajnokok Ligája Barca Celtic Suárez Brendan Rodgers Liverpool

A nagy játékosok kiteljesedése mögött mindig egy befolyásos edző áll. Messinek ott volt Guardiola, Ronaldónak Ferguson, Fábregasnak Wenger. Luis Suáreznek pedig Brendan Rodgers.

Első találkozás

0 komment

"Ezt a jó D. Alavést, becserélném egy rossz D. Alvesre"

/hülye szóvicc a meccs végéről/

Barcelona egy fantasztikus hely. Nem csak a futball miatt, természetesen, de most itt nem terhelném a sorokat kiállításügyi, művészeti/művészettörténeti, politikai és gasztrokérdésekkel, maradjunk a témánál.

Személyes beszámoló következik.

Spanyol bajnokság, 3. forduló: FC Barcelona - Deportivo Alavés

0 komment

beharang 3. forduló FC Barcelona Alaves

A mai napig előttem van az a szerencsétlenül megcsúsztatott labda. Az akkor már 36 éves - később a meccs emberének is megválasztott - Gary McAllister tekerte be a szabadrúgást a mérkőzés hosszabbításában, Delfi Geli pedig azóta is átkozza a percet és az aranygól szabályt. A labdarúgás történetének egyik, ha nem a legjobb UEFA Kupa döntője volt az a Liverpool - Alavés meccs, ahol a vörösökön kívül az egész világ a kék-fehéreket siratta...

A Barcelona a szívem csapata

0 komment

Jó régen volt ilyen és soká is lesz a következő, de megszületett, így a válogatott szünet alkalmából itt egy jó kis visszaemlékezős poszt egy Sztojcskov interjúval. Mindenről. A pályafutása kezdetétől egészen a '92-es BL győzelemig. Mivel már vagy fél éve készül, a forrást elfelejtettem, így belinkelni se tudom. Valószínűleg 'jotdown', vagy 'bleacherreport'. De lehet valami egész más is.

Facebook

Következő mérkőzésünk

Powered by whatsthescore.com

A bajnokság állása

Widget powered by WhatstheScore.com

Feedek