Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Indivirulás

0 komment

Iniesta Suárez Messi odabasz Espanyol bajnoki értékelő

Barca - Espanyol 4-1

Könnyed délutáni labdázgatás

0 komment

Barca La Liga Messi Neymar Suarez Gijón értékelő

Nehezen indult, könnyen ment, gála lett.

Az ember, aki férfit faragott Suárezből

0 komment

Bajnokok Ligája Barca Celtic Suárez Brendan Rodgers Liverpool

A nagy játékosok kiteljesedése mögött mindig egy befolyásos edző áll. Messinek ott volt Guardiola, Ronaldónak Ferguson, Fábregasnak Wenger. Luis Suáreznek pedig Brendan Rodgers.

Egy új remény: Denis Suárez

0 komment

Spanyol Szuperkupa Barca Luis Enrique Sevilla

Mivel az odavágón Munir elbaszta a bulit, és semmi érdemleges nem maradt mára, így megragadom az alkalmat és megemlékezek a nyáron eltapsolt 80 millió euróról. Ezen túlmenőleg dícséret illeti Luchot, akinek már csak ez a Spanyol Szuperkupa hiányzik a gyűjteményéből.

Komolytalan volt

0 komment

klub vb barca suárez scolari neymar

A Barcelona kerete már csütörtökön megkezdte a felkészülést a River Plate ellen rendezendő klubvilágbajnoki döntőre. A nyilvános és jótékonysági célból megrendezett tréningen a leglelkesebb szurkolók ölthették magukra a megkülönböztető mezt, hogy maradandó futballélményt szerezzenek az amúgy üres mindennapjaikba. Luis Enrique kihasználva az adódó lehetőséget, a labdajáratást és a betömörülő védelem megbontását gyakoroltatta a fiúkkal.

Életjelek

0 komment

Végre! Vééégre, hosszú idő után úgy dőlhettem hátra meccs után, hogy vita nélkül, teljesen megérdemelten, jó játékkal hozta a csapat a meccset és a három pontot. Végre volt valami formánk, végre volt tiszta elképzelés a játékunkban, végre volt Barcás letámadás (igaz, kissé még akadozott), végre volt vállalható labdajáratás… végre visszakaptam a csapatom?

Neymar és a csali-pali

0 komment

BATE Boriszov - Barcelona 0-2 (0-0)

Rendhagyó értékelő következik, mert hogy nem értekelem benne sem a meccset, sem a játékosokat. (Ja, igen, megint én, jól rákefé*tem erre a kanapéra... (pun intented).) Az utolsó három lőtt gólunk olyan szintű hasonlóságot mutat, hogy már nekem is feltűnt, ezek színes-szagos elemzése jön, amúgy Szabics Imi módra (tehát ha valami nem jól sül el, akkor az a Műsorvezető Mátyás hibája).

Suárez könyvbemutató

0 komment

Tényleg nagyon rajta voltunk, hogy legyen az év végén valami blogtalálkozó. Csak hát tudjátok, mi is emberek vagyunk (kivéve Bendak, johneagle és ladlac), szóval első a család. A második meg a Real Madrid - egy (jó, öt) szóval: ez most nem jött össze.

De azért ezt a könyvbemutatót feltétlenül ajánljuk figyelmetekbe, mert garantáltan jó lesz. Az Akadémiai Kiadó lassan három évvel ezelőtt éppen közös kedvencünkkel, a Hunter-féle Barca-könyvvel kezdte meg a minőségi focis könyvek magyar fordításainak kiadását, most új csillagunk, Suárez önéletrajzi írása került sorra.

Més que un Gol!

0 komment

Ha az embert igazságtalanság éri, és az ezért őt megillető kompenzáció elmarad, frusztrált lesz. Aztán ahogyan nő ezen igazságtalanságok száma, egyenes arányban növekszik a frusztráció is, amíg az ember úgy nem dönt, felveszi a kesztyűt... onnantól pedig karaktertől függően reagál bizonyos helyzetekre.

Kezdődik az igazi móka!

0 komment

Ezer százalékig biztos vagyok abban, hogy egyszer-valamikor már közöltünk egy írást, ami egy bizonyos Xoel Cardenas nevű fickó fejéből pattant ki. De mivel pontosan nem emlékszem, mikor, komolyan utánakeresni meg lusta vagyok, kénytelenek lesztek arra hagyatkozni, hogy állítom, az az írás jó volt. Különben minek fáradtunk volna a fordítással, meg a beszerkesztéssel?

Mivel menthetetlenül (és hálisten') nyakunkon a szezon, egyre inkább sürgető a belső késztetés, hogy írjunk valamit a jelenlegi-pillanatnyi helyzetről -, meg a csapatról, meg úgy egyáltalán -, szerencsés, ha véletlenül beleakadunk egy írásba, ami pont erről szól. És ráadásul jó is, mert itt-ott új/kevésbé közkeletű gondolatok is vannak benne.

Arról nem beszélve, hogy jósolgatni szeret a fene, így aztán másra hagyhatjuk, ha végül csúfosan bukik az, amit kitalált a fejében. Íme a cucc:

Facebook

Következő mérkőzésünk

Powered by whatsthescore.com

A bajnokság állása

Widget powered by WhatstheScore.com

Feedek