Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

BÚÉK 2016

0 komment

betis buek 2016

Nagyon szépen a kezem alá játszott a sors ezzel a tegnapi meccsel, akár jó is kisülhetett volna belőle, de amint mostanában érezhettétek, kicsit megrogytunk, vagy talán jobb lenne úgy fogalmazni, hogy én rogytam meg, plusz john már jó ideje csak a facebookot gondozza. Évzáró gondolatok és rövid meccselemzés hajtás után.

Spanyol bajnokság, 17. forduló: FC Barcelona - Real Betis

0 komment

Tbajnokság beharangozó Real Betis átigazoláseljesen őszinte meglepettség ült ki az arcomra, amikor tegnap olvastam vigvik üzenetét a levlistán: tudja vinni a Betis elleni értékelőt. Már persze nem az a meglepő, hogy írni fog, hanem hogy a két ünnep közt spanyol bajnokikat rendeznek. Nem tudom, mikor volt példa erre utóljára, én nem is igazán emlékszek ilyenre. Nyilván az Eb miatt - gondoltam, de aztán gyorsan átpörgettem a legutóbbi nagy válogatott tornák előtti naptárakat, és kiderült, hogy a 2011/2012-es szezonban konkrétan december 18-án becsukták a boltot, és csak január 7-én folytatódott a bajnokság. Jobban örültem volna, ha most is több pihenő jut a játékosoknak, mert ha valaki ellen kiemelkedően fontos a megfelelő fizikai állapot, az a Betis.

Boldog karácsonyt!

0 komment

Ezzel a csodás, 171 cm magas, falábú Douglas-fenyővel kívánunk minden kedves olvasónknak békés, boldog karácsonyt!

karácsony

クラブワールドチャンピオンシップ - 決勝:バルセロナ - リバー・プレート

0 komment

FC Barcelona FIFA Klubvilágbajnokság River Plate döntő

Egy komolyabbnak nevezhető tornának nekivágni a Munir - Sandro opcióval a szélen kb. olyan, mintha az öregfater berregő skodájával rohannánk neki a Párizs-Dakar Rally-nak, Kiszel Tündével az anyósülésen. Enyhe mák, hogy a szerdai sörmeccs után Messi és Neymar is felépült a dagi mellé, így még értelme is van nekiszaladni a Rivernek. Hajtás után klubvilágbajnokságon döntőzünk.

Komolytalan volt

0 komment

klub vb barca suárez scolari neymar

A Barcelona kerete már csütörtökön megkezdte a felkészülést a River Plate ellen rendezendő klubvilágbajnoki döntőre. A nyilvános és jótékonysági célból megrendezett tréningen a leglelkesebb szurkolók ölthették magukra a megkülönböztető mezt, hogy maradandó futballélményt szerezzenek az amúgy üres mindennapjaikba. Luis Enrique kihasználva az adódó lehetőséget, a labdajáratást és a betömörülő védelem megbontását gyakoroltatta a fiúkkal.

Rövidzárlat 2.0

0 komment

FC Barcelona Deportivo La Coruna csalódás töketlenkedés értékelő

Érthetetlen. Teljesen érthetetlen. Egy totálisan kézben tartott mérkőzés volt. A csapat pontosan tudta mire számíthat. Még mi is tudtuk mire számíthatunk. Hetven percig a kezünkben volt a három pont. Okosan. Laza tempóval. Aztán elutaztunk Japánba, ami azért gáz, mert a meccsből még hátra volt egy bő negyed óra.

Spanyol bajnokság, 15. forduló: FC Barcelona - Deportivo la Coruña

0 komment

FC Barcelona Deportivo la Coruna beharang

A Leverkusen ellen mutatott gyalázatos játék után szerencsénkre máris itt az alkalom, hogy a csapat még a klubvilágbajnokság előtt feledtesse velünk a németországban átélt "traumát". Nyafogni ugyanakkor mégsincs okunk, hisz a számunkra érdektelennek számító levezető meccsen a gyógyszeresek gyakorlatilag az életükért küzdöttek (értsd: rakás della), s a harmadik ligából érkező ifistákkal kikocogó Barcának még így is sikerült elcsennie egy pontot. Summázva tehát: a kulcsjátékosok fújhattak egyet, az arra rászorulók és az ifisták játékperceket kaptak, Messi teljes terhelést tudhat maga mögött, hogy a két ázsiai meccsre már tökéletes állapotba érkezhessen, Samper megmutatta miért is tartják az akadémia egyik legnagyobb tehetségének, Kaptoum azt, hogy van benne fantázia, Gumbau pedig azt, hogy mindenki jó valamire, ha másnak nem, hát elrettentő példának. Hajtás után jön a Deportivo:

Kísért a múlt 

0 komment

barca valencia taktika luis enrique voro gary neville

Bizonyára sokak csalódást keltő eredményként élték meg a Mestallai fellépést. Az igazság viszont az, hogy a Valencia tökéletesen meccselt, ami láthatóan Luis Enriquét is meglepte. A csapat szabad területek hiányában csak szenvedett, a vezető gól után pedig a vesztébe rohant. Hajtás után Boot room.

Spanyol bajnokság, 14. forduló: Valencia CF - FC Barcelona

0 komment

bajnokság beharangozó ValenciaDecemberre fordulva megállíthatatlannak tűnik a csapat, ha ma este lenne a BL döntő, nagyon jó eséllyel védenénk címet. Sajnos kevés érem van, amit a naptári év végén osztanak ki, úgyhogy messzemenő következtetéseket nem tudunk levonni, annyit tehetünk, hogy kiélvezzük a bombaforma minden percét, és reménykedünk, hogy sikerül ezt megismételni áprilistól is. Mert abban gondolom senki nem reménykedik, hogy lendületből végigverjük a mezőnyt májusig, Alves is elmondta hétközben, hogy január-február környékén valószínűleg megint jön a megszokott hullámvölgy.

Az első döntő

0 komment

kupa Villanovense douglasEz a frázis, hogy kupában minden visszavágó egy döntő (plusz természetesen a bajnokság utolsó tíz meccse is egy-egy döntő, meg az első dominó a sorban, stb.), ez annyira szar, hogy pont illik az ehhez a meccshez íródott beharangozó poszt címének, meg hát rövidebb is, mint a szokásos címsablonunk. (Lustaság ftw.) A digi2 adja majd egyébként, de az igazán nagy kérdés, hogy lesz-e megint öt forintos jutub sztrím? És hogy lássátok milyen fenemód okos vagyok, meg is válaszolom ezt az elemi erejű enigmát: nem lesz, 1500 pénzért akarják adni. Hát van egy fogadásom rá, hányan fizetnek majd érte ennyit...

Facebook

Következő mérkőzésünk

Powered by whatsthescore.com

A bajnokság állása

Widget powered by WhatstheScore.com

Feedek