Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Downtempo

0 komment

Furcsa mérkőzést láthatott a stadionba kilátogató és a tévénéző szombat este. Egy takaréklángon sem égő Barcelona és egy sündisznóforma Granada mérte össze az erejét, a szándékait. Míg a Granada a kikapni, a Barca focizni nem akart.

Óvakodj a törpétől

0 komment

Valencia Bajnoki értékelő

Valencia - Barcelona 2-3

Spanyol bajnokság, 9. forduló: Valencia C. de F. - FC Barcelona 

0 komment

  • - Eredj, fiam, Valenciába és hozzál finom hurkát! De ne véreset.

  • - Denevéreset?!

Manciék látogatása után három nappal most a Barca megy vendégségbe. A cél: a Mestalla és a három pont.

Nézzük miből főzünk.

Messi, Bravo!

0 komment

Ismét a katalán tizenegy ellen bizonyítódott a régi tény, hogy a Premier League a legerősebb bajnokság. Szerencsére ezt a meccs előtt Guardiola, a meccsen pedig a Barcelona cáfolta.

Ismét.

Manchester City – Több, mint egy klub?

0 komment

Barca Guardiola Manchester City Lucho Bajnokok Ligája La Masía Bayern München beharang

Mióta 2008-ban Mansour sejk átvette a Manchester Cityt, nem titkolt céljuk, hogy a Barca-filozofit átemelve a péelbe, a világ egyik legbefolyásosabb klubjává váljanak. 2008 óta három edzőt fogyasztottak el, akiknek jóformán "annyi" volt a feladatuk, hogy előmelegítsék a kispadot Guardiolának.

Spanyol bajnokság, 8. forduló: FC Barcelona - Deportivo La Coruna

0 komment

FC Barcelona Deportivo La Coruna 8.fordulo Aleix Vidal FIFA vírus

Az újabb áladozatokat szedő nemzetközi szünetnek - hála a magasságosnak - végre vége, így a Barca is visszatérhet a lassan megszokott heti két mérkőzéses rutinjához. Nem csak azért volt hosszú ez a tizenegynéhány nap, mert nem láttuk a csapatot, hanem azért is, mert egy keserű ízű kelta gombóccal a szánkban kellett hosszasan várnunk a csorba kiköszörülésének esélyére. A vigói rövidzárlatnak köszönhetően a negyedik helyről várjuk a folytatást, ahol a fene se tudja, mikor jártunk utoljára.

Szívvel-lélekkel

0 komment

Ha jól sejtem nagyon sokan látták/tuk a meccset, nagyon sok embernek pedig nagyon sokféle véleménye lehet/van a látottakról. A nagyon sokféle vélemény pedig azért van, mert annyira impulzív volt a kilencven perc, hogy a nagyon sok embernek nagyon sok különböző momentum vésődhetett/vésődött be, illetve maradt meg a hosszútávú memóriában. Ennyire nagyon sokféle lehetséges bevésődést képtelen lennék ide mind leírni, ezért kettőről gondoltam megemlékezni. Ami valójában egy.

Spanyol bajnokság, 7. forduló: Celta Vigo - FC Barcelona

0 komment

kommentfogó Celta

Facebook

Következő mérkőzésünk

Powered by whatsthescore.com

A bajnokság állása

Widget powered by WhatstheScore.com

Feedek