Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Egy támadóból neveljük ki az új Alvest?

0 komment

Az utolsó pillanatig nem volt biztos, hogy Dani Alves a klubnál marad. Hét éve van a csapatnál, túlzás nélkül a klub történetének legjobb szárnyvédője, de nagyon közel állt hozzá, hogy ezt a fejezetet lezárja az életében, és elfogadja a Manchester United, a Milan, vagy a PSG ajánlatát. Már csak azért is biztosak voltunk a távozásában, mert a szezon lezárása után gyakorlatilag egyből bejelentették az érintett felek, hogy Aleix Vidal egy év után tovább is áll Sevillából, és a négy hónap száműzetést is vállalva a bajnoki címvédőnel folytatja.

Szezonértékelő 2014-2015

0 komment

Mivel még egy angol 30+ főből álló hullarészeg legénybúcsús bandát is könnyebb lenne összeszedni éjjel háromkor az amszterdami piroslámpás negyedben, mint johnékat egy közös poszt erejéig, ladlac-cal úgy döntöttünk nem húzzuk tovább az időt, és ketten vetjük papírra, miféle érzések kavarognak bennünk így a szezon végeztével. Hajtás után visszatekintő a la duplete-triplete módra:

Taktikai sarok - Rakitic gólja

0 komment

Mi még mindig a BL-döntőn pörgünk, reméljük, nem baj. Szakértő partnerünk, Németh Barnabás (a.k.a. barniola) az első gólról készített nekünk elemzést. Hajtás után az ő vendégposztja következik, fogyasszátok egészséggel!

Trónok harca

0 komment

Juventus - Barcelona 1-3

Hogyan ne írjunk posztot - kezdőknek

0 komment

Embedded image permalink A blogírás jó móka, eleinte az atyámfia úgy érzi, a lelkét is fel tudja darabolni, és a képernyőre vetni, hogy az olvasók kedvükre táplálkozhassanak. Később törvényszerűen belefásul mindenki, a blogírás rutinszerű lesz, mint a szex. Utóbbira szerencsére vannak jóféle praktikák, amikkel az ember feldobhatja - a blogolás viszont más téma, Bendak mellei csak az arra hajlamosak problémáit oldják meg. Rutinos rókaként azért adnék néhány tippet a vállalkozó fiataloknak, mik azok a csapdák, amiket feltétlenül kerüljenek el.

Kevesek sportja

0 komment

Akinek az entrópia szóról azonnal valami töményszesz jut az eszébe, annak azt kell mondjam igaza van - jelen helyzetben feltétlenül. A többiek kedvéért viszont legyünk egy picit feministák, és rögzítsük a tényt: az entrópia nő.

Barcelonától Torinóig

0 komment

A holnapi BL döntő apropóján az FCBarcelona.com összeszedte azon játékosok listáját, akik hosszabb vagy rövidebb ideig, de mindkét csapatban szerepeltek. Érdekesség, hogy a listán szereplő nyolc játákosból heten a Juventusból jöttek a Barcába, s mindössze az egy szál Cáceres járt be fordított utat. Node, lássuk a listát Laudruptól az uruguayi keményfiúig.

Suárez könyvbemutató

0 komment

Tényleg nagyon rajta voltunk, hogy legyen az év végén valami blogtalálkozó. Csak hát tudjátok, mi is emberek vagyunk (kivéve Bendak, johneagle és ladlac), szóval első a család. A második meg a Real Madrid - egy (jó, öt) szóval: ez most nem jött össze.

De azért ezt a könyvbemutatót feltétlenül ajánljuk figyelmetekbe, mert garantáltan jó lesz. Az Akadémiai Kiadó lassan három évvel ezelőtt éppen közös kedvencünkkel, a Hunter-féle Barca-könyvvel kezdte meg a minőségi focis könyvek magyar fordításainak kiadását, most új csillagunk, Suárez önéletrajzi írása került sorra.

Facebook

Következő mérkőzésünk

Powered by whatsthescore.com

A bajnokság állása

Widget powered by WhatstheScore.com

Feedek