Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Elköltöztünk

0 komment

A Tot El Camp az alábbi címen üzemel tovább: totelcamp.blog.hu

Részletek a költözéssel kapcsolatban itt olvashatóak.

Várunk benneteket odaát!

Inkompetencia implikálta inkompatibilitás

0 komment

PSG BL értékelő 442 Lucho

PSG - Barcelona 4-0

Amikor egy edző eldönti, milyen hadrendben küldi pályára fiait, sok tényezőt kell mérlegelnie. Igazodnia kell a klub hagyományaihoz, a játékosai karakteréhez, az ellenfélhez. Egyetlen dolog van, amit nyugodtan ignorálhat: önnön rögeszméit.

Odavágó? (PSG - FC Barcelona - Bajnokok Ligája)

0 komment

Kétarcú Barca

0 komment

Barca La Liga Alavés értékelő Busquets

Ha újabban azon filozofáltunk, hogy a korábbi évek Barcájából alig maradt valami, akkor most Enrique, ha csak egy félidő erejéig is, de rá cáfolt erre. Az Alavés ellen egy kétarcú Barcát láttunk, két totál ellentétes félidővel, amihez persze kellett az ellenfél is.

Kötelező és főpróba 

0 komment

A kupadöntős ellenfelünkhöz látogatunk ezen a szép szombat délutánon, akik eddig több meglepetéssel is szolgáltak újoncként a ligában. Reméljük ma nem lesz meglepetés.

Kimosolyogtuk

0 komment

Mosolyból sokféle létezik. Van felhőtlen, van keserű, van erőltetett, van vidám, van kínos, van cinikus, van szégyenlős, van magabiztos és még sokféle.

És van Cilessené.

Spanyol Kupa elődöntő, visszavágó: FC Barcelona - Atlético Madrid

0 komment

Visszavágó. Nem szeretem ezt a szót, mert mintha kódolva lenne bele, hogy most a másik nyer majd. Pedig dehogy. Maradjunk a második mérkőzésnél.

Veszedelmes perememberek

0 komment

FC Barcelona Athletic Bilbao Paco Vidal piás Pique

A tegnapi mérkőzésen egy újabb utat tehettünk meg a Lucho-féle hullámvasúton, amely kissé meredek kezdés után - néhány nagyszerű taktikai döntésnek hála - dunai sétahajókázássá lanyhult. Hajtás után három dolog és egyéni értékelések:

La Liga 21. forduló -  Fc Barcelona - Athletic Club de Bilbao

0 komment

Régi jó ismerősök jönnek vendégségbe, hiszen a baszk kollégákkal az elmúlt másfél évben most randevúzunk tizedszer és reméljük Enrique kiváló rekordja csak javul ma a Bilbao ellen.

A körülmények bíztatók.

Null-három helyett

0 komment

0-3-at álmodtam. A kommentátor a második félidő tizenegyedik percében azt kiabálta: "Messi, Messi, még egy védőt megver, Neymar...., gól! Micsoda játék! Elképesztő formában a Barcelona és nagy bajban az Atletico. Ezek után gyakorlatilag el is dőlt a továbbjutás sorsa."

Akár így is lehetett volna.

Sötétben tapogatózva

0 komment

Barca Atlético Copa del Rey Simeone beharang

A szezon felénél még mindig csak a sötétben tapogatózunk, rengeteg a megválaszolatlan kérdés a csapat körül. Most akkor mit is játszunk? És amit játszunk, az jó-e nekünk? Mik a céljaink ebben a szezonban? stb. Főleg az utóbbit kéne nagyon gyorsan letisztázni, mert a február vízválasztó lehet. Sorban Atlético (i), Bilbao (h), Atlético (h), Alavés (i), PSG (i), Leganés (h), Atlético (i). Hét meccs egy hónap alatt, és egyedül a Leganés elleni hazai bajnoki tűnik simának.

Facebook

Következő mérkőzésünk

Powered by whatsthescore.com

A bajnokság állása

Widget powered by WhatstheScore.com

Feedek