AJÁNLÓ
 
14:30
2016. 09. 21.
Mielőtt bárki megkérdezi, a címnek semmi köze sincs a meccshez, meg nem gondoltam semmire,...
A bejegyzés folyatódik
 
14:30
2016. 09. 21.
Az EB idejére kommentfogó sorozatot indítunk komoly és kevéssé komoly felfedezettjeinkről. >>...
A bejegyzés folyatódik
 
14:30
2016. 09. 21.
Rohadt takony geci csapat ez az Atleti - mondta volt egy ismerősöm közvetlenül a meccs...
A bejegyzés folyatódik
Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Megint jönnek

0 komment

kommentfogó Atlético Madrid bajnoki beharangozó

Sajnos bokros teendőink vannak*, kommentfogó poszt következik vitaindítónak szánt pontokba gyűjtve.

 

1.: Umtiti kezdett volna - ha meg nem sérül. Így várhatóan a Lucho-féle alapcsapatban csak a távozók (Bravo és Alvés) helyett kerülnek be új arcok (Stéga és Roberto).

2.: Ha valamikor, hát most be lehetne dobni a mélyvízbe André Gomest, kell a muszkli a középpályára (is). Nehéz elképzelni, hogy ezt meglépje Lucho, főleg, hogy elvileg az alaphármas jó állapotban van.

3.: Mascherano helyett Mathieu? A kis főnök most már hónapok óta nem az igazi, tavasszal sokat hibázott, ősszel egyelőre nem lendült formába, nem véletlen merült fel benne nyáron a távozás gondolata. Matyi azon az egy bajnokiján jól helyt állt, nem rajta múlott a bukta, plusz a fizikai megjelenése tekintélyesebb ugyebár.

4.: Úgy tűnhet, hogy nincs óriási tét, de szerintem meg van. Különösen a tavaszi 2-0 miatt, amivel ők lezártak egy nagyon rossz periódust (Lucho előtte zsinórban hetet nyert ellenük). Nem lenne jó újra mumust gyártani belőle magunknak.  Meg a mínusz hat fok szeptemeber végére amúgy sem lenne vidám.

kommentfogó Atlético Madrid bajnoki beharangozó

5.: Az Atléti idén valami 4-3-3 és 4-4-2 közti variációt játszik, nehéz megmondani, Carrasco csatár vagy középpályás (azért inkább utóbbi, sok támadó feladattal). Bár a 4-4-2 elvileg kissé idejétmúlt, de valójában ez az Atléti-féle 4-4-2 a mi 4-3-3-unk ellen szerintem alapjában taktikai előnyt jelent, különösen Griezmann állandó szélre drifteléseivel felturbózva.

*Írtam egy posztot egy hete, azóta mindenki azt képzeli, hogy akkor erre a szezonra átvettem a blogot, lehet lazulni... Értékelő azért lesz majd.

Barcelona - Atlético Madrid, 22 óra, Sport1


comments powered by Disqus

Facebook

Következő mérkőzésünk

Powered by whatsthescore.com

A bajnokság állása

Widget powered by WhatstheScore.com

Feedek