Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Gondolatolvasó

0 komment

Miközben 2009 után végre újra normálisan, edzőtáborban készül a csapat az új szezonra, napi három különféle forrás erősíti meg, hogy Cuadradot akarja Lucho. A levlistát még a pletykák első felmerülésekor telesírtam, ez nálam olyan, mintha Pedroval akarnánk megoldani a jobbhátvéd feladatait. Szorgos, fegyelmezett meg minden, de azért hátvédnek kevésnek tűnik. Erre tett rá egy lapáttal a kolumbiai válogatott korábbi kapitánya, aki azt mondta, hogy ha Alves védőmunkáját kevésnek érezzük, akkor Cuadradot is felejtsük el, mert védőnek rosszabb a brazilnál. Most azonban nagyon úgy tűnik, hogy jó lesz megbarátkozni a fürtös szélső érkezésével, mert ha a Manchester United nem győzi meg (vagy a csapatát), akkor inkább rá költenek egy jelentősebb összeget, mintsem egy középhátvédre.

A Mathieu-transzfer margójára

0 komment

Ismerkedek én is az új szerkesztővel, bár john egy kicsit rámijesztett az első bejegyzésével. Az ijedtségnél azonban nagyobb az öröm, hogy végre, VÉGRE balhá középhátvédet igazolt a csapat, ezért gyorsan ki is írom magamból azt a néhány gondolotot, ami megfogalmazódott bennem a transzfer, és a szurkolói reakciók kapcsán. Na meg az sem baj, ha közben sikerül kicsit összemelegedni az új felülettel.

Az öt legnagyobb I.

0 komment

A kötelező technikai jellegű problémák után (miért nem láttam, amit írtam, most meg mégis? melyik funkció micsoda, ami amott az volt, most meg nem az? miért nincs az a funkció, ami amott volt és jó lenne? 'szér töri így a bekezdéseket, amikor nem is így akartam? stb.) ezennel át vagyunk költözve és meg is próbálunk visszatérni régi jó szokásunkhoz: olyan írásokat kidobni, amelyek reményeink szerint némelyest érdeklődésre tarthatnak számot az olvasók körében.

Ami máris biztos, hogy idén nem fogyunk (az utóbbi egy hónap csendje után mindenki jelezte, hogy "él" és szívesen folytatja a melót), az előző szezonból (is) okulva viszont nem kizárt, hogy bővülünk. Ennyit röviden, jön a lényeg:

Bár minden szurkolónak megvan a maga kedvence, talán elmondhatjuk, hogy Samitier, Kubala, Cruyff, Maradona és Ronaldinho azok, akik a legnagyobb rajongást váltották ki a Barcelona történelmében. Antonio Franco (El Periodico) újságíró segítségével tekintjük át, mit is adott az FC Barcelonának ez az öt játékos.

Facebook

Következő mérkőzésünk

Powered by whatsthescore.com

A bajnokság állása

Widget powered by WhatstheScore.com

Feedek