Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Dupla duplával

0 komment

Copa del Rey döntő Iniesta orgazmus CAMPEONES

Néhány hónapja épp drága jó Gerardunkat kérdezték afelől, miben más ez a csapat, mint az elmúlt évek Barcelonája, amire ő csak ennyit válaszolt:

  • - "Megtanultunk szenvedni. Megtanultunk szenvedve nyerni!"

Copa del Rey döntő 2016: FC Barcelona - Sevilla FC

0 komment

király kupa még királyabb megnyerni döntő

Fogalmam sincs, hogyan szalad ennyire gyorsan az idő. Az egy dolog, hogy ma este már az évad utolsó mérkőzését játsszuk, de az újradefiniált, világverő Barca is a nyolcadik szezonon van túl. Az a tíz éves kölyök, akit anno megfogott a hatkupás Pep-team, idén már ez érettségire készül. És nem is igazán az a durva, hogy ennyi idő eltelt, hanem hogy szurkolóként folyamatosan jól vagyunk lakatva, ha be is jött egy-egy gyengébb év, utána biztosan kaptunk kárpótlást. Egy kicsit felfoghatatlan (nekem mindenképp), hogy ez a nyolc szezon tulajdonképpen egy egybefüggő folyam, ahol iszonyú magasan van a léc. Elég csak belegondolni, mi történt azokkal a csapatokkal, akik nem is olyan régen még a riválisaink voltak a BL-ben, mint a MU, vagy az Inter. Pedig mintha most lett volna nemrég, hiszen Messi, Iniesta, Piqué vagy Busquets akkor is ott voltak, akkor is jók voltak. Ehhez képest egy Inter drukkernek már csak nosztalgia, hogy komoly tényezők voltak a nemzetközi színtéren.

Sing it! „..........................................., my friends!”

0 komment

Eljött ez a pillanat is, gyerünk, kezeket a magasba, bajnok a Barca, lehet döngetni a mellet, posztolni katalánul a facebookra, lecserélni a borítóképet, leereszkedő megértéssel vegyes kárörömmel gratulálni a Reálos haveroknak, közben kuncogni, hogy Douglasnak több spanyol bajnoki címe van, mint Cristianónak, statisztikákban vitatni meg, hogy honnan számítjuk, ki a legnagyobb, hogy de az elmúlt huszonötből tizenhárom, az elmúlt nyolcból hat, mérgesen nyelni egyet, mikor a la decimával tromfolnak és emlegetni Francót, meg az elnyomás éveit, megkérdezni, hogy ki is lőtte a legtöbb gólt az idényben, aztán ebbe belefáradni és mosolyogva dőlni az ágyba, mert hogy bajnok a Barca.

Másnap a hajtás után.

éééééééés.....!

0 komment

Egy meccs és vége.

Egy meccs, ráadásul papíron nem is nehéz, hiszen egy célját már elért Granada (bent maradt) ellen lépünk pályára idegenben (kilencből nyolcszor vertük őket), egy pirinyó pontocskával vezetve a bajnokságot; a mészárosok matracosok már ki is szálltak, a szent királyi gárda van már csak versenyben velünk a bajnoki címért. Persze édes mindegy ki van versenyben, hiszen egy véghetetlen kényelmes előnyt módszeresen leépítve számunkra már csak a győzelem jó.

Mondjuk, hogy ezeket minek írom le, hiszen mindenki tudja, nem is tudom.

Lapozzunk.

Rémálmok

0 komment

agymenes szokatlanul kooperatív poszt Mikó István Zámbó Jimmy Oleguer Zenden Bogarde Morgan Freeman Mike Tyson

Intenzitás

0 komment

Espanyol bajnoki értékelő

Barca - Espanyol 5-0

Verbális intervenció

0 komment

A verbális intervenció (kb. szóbeli beavatkozás) a jegybanki kommunikáció egyik egyedi eszköze, amely leginkább a várakozások orientálására alkalmas. A verbális intervenciót akkor alkalmazzák, amikor egy - a végső cél szempontjából fontos - változó (pl. árfolyam) szintjét, vagy várt pályáját a jegybank az infláció szempontjából nemkívánatosnak, vagy hosszú távon fenntarthatatlannak ítéli, de egyéb úton (pl. nyíltpiaci műveletekkel) a kamatok szintjén nem kíván, vagy közvetlenül nem tud változtatni.

Azaz a jegybank elnöke mond valamit, aminek nagyobb lesz a hatása, mintha tenne valamit.

Luis Enriquét jegybankelnöknek! Hogy miért?

Elmondom a hajtás után.

Facebook

Következő mérkőzésünk

Powered by whatsthescore.com

A bajnokság állása

Widget powered by WhatstheScore.com

Feedek