Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

115

0 komment

Eseménydús napok/hetek/hónapok állnak mögöttünk. Megtudhattuk például, hogy Messi elhagy minket, azt is, hogy a szezon végén következik be az esemény, valamint azt is, hogy mindezt teszi azért, mert - CR-rel ellentétben - a klub nem volt, és most sem hajlandó kampányolni az újabb Aranylabdájáért.

De megtudhattuk azt is, hogy Vermaelen hamarosan pályára léphet. Immár negyedik alkalom lesz, amikor ezt bejelenti a klub, majd mégis titokzatoskodunk egy kicsit, hogy aztán mégis csak ismét bizonytalanná váljon a lehetséges időpont. A bizonytalanság immár a múlté, biztosan tudjuk, hogy 4-5-6 hónap és máris bemutatkozhat a nyári igazolásunk.

De ennek kapcsán megtudhattuk azt is, hogy a tilalom ellenére is igazolni szeretnénk egy játékost, majd azt is, hogy mégse.

Csak a hegyét…

0 komment

... dughassam be. - mondta az egyszeri fiú a ciprusi lánynak. Tegnap aztán egy szoftos kis gangbang alakult ki a csillagfényes, műfüves tengerparton a helyi keménymag szeme láttára, és bár valóban nem egy "A" kategóriás partnert kaptunk, azért minden dicséretet megérdemel a csapat. Ez bizony benn volt tövig, Uraim!

Bajnokok Ligája, 5. csoportkör: APOEL Nicosia - FC Barcelona

0 komment

Vannak ilyen meccsek, amik elé lehetetlenség rendes beharangot írni, mert például egy ciprusi csapat ellen játszunk. Másrészt viszont isteni hozzájuk kongatni, mert nyugodt szívvel írhat az ember arról, hogy kiműtötték a cicája bélférgét - hát, legalábbis akinek van macskája. Nyugi, nekem nincs. És a műtét is elmaradt.

Túl a csúcson

0 komment

Okkal voltunk óvatosak a meccs előtt, most pedig okkal vagyunk elégedettek, boldogok, de akár büszkék is. Nagy szavak és az utóbbi években - Barça szurkolók lévén - hozzá is szokhattunk, de tegnap este valóban TÖRTÉNELMET láthattunk a pályán.

Spanyol bajnokság, 12. forduló: FC Barcelona - Sevilla FC

0 komment

Alig térünk vissza a szünetről, máris teljes gőzzel robogunk tovább. Tesztüzem lesz a csapatnál az elkövetkezendő egy hétben. Lucho állítgatta a kapcsolókat a szezon elején, a felugró hibaüzeneteknél meg látszólag rátenyerelt a skip gombra, de az utóbbi meccseken kikerülhetetlenül érkeztek a system error üzenetek. Két hete volt a főnöknek, hogy tiszta fejjel újragondolja az elképzeléseit, a játékunkat. Most majd élesben is láthatjuk mire jutott, szerencsére a legjobb elosztásban jönnek a meccsek. Először hazai pályán kell helytállni, majd a két idegenbeli közül a könnyebbnek ígérkező ciprusi túra jön hamarabb. Mindhárom mérkőzés izzadós lesz, és elég hamar választ kapunk, érdemes-e idén kupákban reménykedni.

Barca-suli – 2. forduló

0 komment

Tegnapelőtti ígéretünkhöz hűen rögtön folytatódik is a Barca-suli, postagalambunk meghozta a második forduló kérdéseit. Ezúttal csak két feladványt kaptok, ha kattintotok, meglátjátok miért, viszont cserébe több pontot is lehet majd szerezni a megoldásukért. Éppen ezért továbbra is biztatok minden érdeklődőt, hogy szálljon be a versenybe, mert legközelebb is részletes értékelő formájában kaptok majd visszajelzést a munkátokról, és csak jobb így, mintha csupán annyit tennétek, hogy beleolvasgatva végiggondoljátok, meg tudjátok-e oldani a feladatokat. A beküldési cím a szokásos barcelonanepsport@gmail.com, a határidő pedig december 10. És ne spoilerezzetek a kommentsorban!

Barca-suli – 1. forduló megoldókulcs és osztályzás

0 komment

Éppen egy hete, november 10-én volt a beküldési határideje a kvízünk első fordulójának, kvízben pedig a meccsekkel ellentétben nem rögtön másnap, hanem csak most értékelünk. A vállalkozó kedvű versenyzők száma ugyan alulmúlta a várakozásokat, a megoldások minőségére viszont már nem lehetett panasz. Voltak visszajáró vendégek és újoncok is a megoldók között, reméljük, hogy mind a négyük folytatni kívánja a kvízkedést a továbbiakban. Eredetileg a második fordulót is most akartam közölni, viszont annyira hosszú lenne úgy a poszt, hogy lefagyna a gépem kevesen olvasnák végig. Így hát második forduló pár napon belül érkezik majd, ezúttal csak két kérdéssel.

Amikor a Barca újra mosolygott

0 komment

A Barcelona történelmének utóbbi éveit nehéz lenne megérteni... Ronaldinho alakja nélkül. Nagyon sok érdemet tulajdoníthatunk neki abban, hogy a klub jelenleg ott tart, ahol... "Az FC Barcelona a XXI. században" - ebben a cikkben Joan Manuel Tresserras kontextusba helyezi a brazil csillag érkezését és kibontakozását. Beszél benne a virtuozitásáról, a képességéről, mellyel képes megálmodni az egyes akciókat, az általa közvetített érzelmekről és a mosolyáról... Majd miután elérkezik a sportban és a társadalmi megítélésében elért csúcshoz, Tresserras beszél nekünk a bukásról is, amit az itt tartózkodása utolsó másfél évében megélt.

Lecke a múltból

0 komment

Amikor rátaláltam erre a posztra Barca Chief blogján, kissé szkeptikusan kezdtem olvasni. Megint egy "magyarázom a bizonyítványom" poszt. Remek! Aztán ahogy fogytak a sorok, úgy döbbentem rá, hogy a srác egy logikus magyarázattal próbál minket (újra) felrázni abból az álomból, ami már rég véget ért.

Doble pivot Barca módra

0 komment

Sonic vendégposztja következik, fogyasszátok egészséggel!

Lucho, please...

0 komment

Spanyol bajnokság, 11. forduló: Almería - Barcelona

0 komment

Persze, hogy számtalanul sok elnézésnek, valamint bocsánatnak kérésével kell kezdenem a posztot, mert kizárólag az én hibám, hogy elmaradt az Ajax értékelő.

Nem magyarázkodás, csupán tény, hogy hiába próbáltam megalkotni, egyéb kötelezettségeim következményében annyiból álltak utóbbi napjaim, hogy vagy el voltam foglalva az egyéb kötelezettségekkel, vagy félájultan beestem az ágyba, ott pedig alvással múlattam az időt.

Ugyanakkor ebben a helyzetben is van valami, ami mégis jó: egy poszttal letudunk kettőt! Merthogy máris nyakunkon az újabb bajnoki forduló.

Bajnokok Ligája, csoportkör, negyedik játéknap: AFC Ajax - FC Barcelona

0 komment

Koránt sem megnyugtató körülmények között, két vereség után látogatunk ahhoz az Ajaxhoz, akik tavaly elég simán győztek ellenünk ebben a leosztásban. A sajtó már így is pánikol, ha ma sem sikerülne nyerni, elég kellemetlen körülményeket teremtene magának Lucho, bár elmondása szerint szép feladat egy ilyet megoldani. Mi azért egyelőre nyugodtan alszunk, szóval az Ajax helyett elsősorban a jelenlegi körülményekre reagálnánk.

Eltévedtünk az akácrengetegben

0 komment

Barcelona - Celta Vigo 0-1

Van egy ilyen gyerekkori élményem, hogy ráültem apu hasára, és adtam neki egy kicsike pofont. Visszakaptam egy picit nagyobbat. Nevettem, és adtam egy én is egy kicsit nagyobbat, és így tovább. Gondolom nem nehéz kitalálni, hogy nem ez volt életem legsikeresebb akciója, a végén a földön landoltam - üvöltve. Egész mostanáig azt gondoltam, ez egy törvényszerű dolog volt, de a Celta most bebizonyította, hogy nem feltétlen.

Spanyol bajnokság, 10. forduló: Barcelona – Celta Vigo

0 komment

Luis Enrique természetesen lefutotta az ilyenkor kötelező köröket az újságírókkal - akikről nehéz elhinni, hogy nem unják ezt -, hogy az excsapata elleni meccs "sokat jelent neki" és "különleges alkalom", de persze reméli, hogy "jó játékkal nyerünk". Egy elvesztett klasszikus után a legkellemesebb az, ha egy langyos, könnyen hozható meccs következik, a mai viszont csak annyiban felel meg ennek, hogy otthon játszhatunk.

Facebook

Következő mérkőzésünk

Powered by whatsthescore.com

A bajnokság állása

Widget powered by WhatstheScore.com

Feedek