AJÁNLÓ
 
13:30
2017. 02. 04.
A Tot El Camp az alábbi címen üzemel tovább: totelcamp.blog.hu Részletek a költözéssel kapcsolatban...
A bejegyzés folyatódik
 
13:30
2017. 02. 04.
A kupadöntős ellenfelünkhöz látogatunk ezen a szép szombat délutánon, akik eddig...
A bejegyzés folyatódik
 
13:30
2017. 02. 04.
Mosolyból sokféle létezik. Van felhőtlen, van keserű, van erőltetett, van vidám,...
A bejegyzés folyatódik
 
13:30
2017. 02. 04.
Visszavágó. Nem szeretem ezt a szót, mert mintha kódolva lenne bele, hogy most a másik...
A bejegyzés folyatódik
Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

La Liga 21. forduló -  Fc Barcelona - Athletic Club de Bilbao

0 komment

Régi jó ismerősök jönnek vendégségbe, hiszen a baszk kollégákkal az elmúlt másfél évben most randevúzunk tizedszer és reméljük Enrique kiváló rekordja csak javul ma a Bilbao ellen.

 A körülmények bíztatók.

 

A csapat háza tájáról érkező hírek szerint ma már játékra kész lehetett volna Digne, Busquets és Iniesta is, ami komoly fegyverténynek tűnt az eddigi, eléggé tífuszos középpályamunkát nézve, annak ellenére, hogy Lucho valószínűleg inkább a kupavisszavágóra tartalékolja a visszatérők energiáit, később azonban kiderült, mégsem kaptak játékengedélyt, így főzünk, amiből lehet. 

Mivel a hátsó sor a Piqué-Umtiti duóval középen kiválóan működött a matracosok ellen és mivel Mascherano impozáns teljesítményt nyújtott pivoteként, nem valószínű, hogy ez a csapatrész ma megbomlik. Rakticnek a bizalombankjából még futja egy mai fellépésre, de tartok tőle, hogy rövid időn belül elvidalosodhat a viszony, ami mindenkinek rossz lesz.

A csatártrió marad, ott nem volt különösebb gond, sőt – nagyon remélem Neymar is felírja magát végre az eredményjelzőre, leginkább a saját lelki békéje érdekében.

Igen, oda.

Hogy mit várhatunk a Bilbaótól az teljesen világos, mindenkit unásig ismerünk a keretből, nem igazolhattak, ráadásul se sérült, se eltiltás, mindenki Valverde rendelkezésére áll. Az Aduriz és Raul Garcia alkotta vének tanácsa kiegészülve Inaki Williams és Iker Muniain sebességével jó alap lehet egy erős helytállásra, azonban mérlegük eléggé vegyes képet mutat az elmúlt mérkőzéseken. A Fernando Alonso hasonmásverseny győztesétől pedig mindig számíthatunk megkérdőjelezhető etikájú taktikai faultokra, úgyhogy jobb lesz figyelni.

Mindannyian tudjuk, hogy gyakorlatilag nincs hibázási lehetősége a Barcelonának mostantól, és ha a bajnokságot illetően még komolyak a szándékaink, minden mérkőzésünk döntő.

A mai is.

Forma:

Barcelona: WWWWDW

Athletic Bilbao: WDLDDW

Legutóbbi találkozó:

FC Barcelona 3-1 Athletic Club de Bilbao – 2017 január 11. – Copa del Rey

Várható kezdők:

Barcelona (4-3-3): ter Stegen; Roberto, Pique, Umtiti, Alba; Mascherano, Rakitic, Arda; Messi, Suarez, Neymar

Athletic (4-2-3-1): Iraizoz; de Marcos, Laporte, Etxeita, Balenziaga; San Jose, Benat; Williams, Garcia, Susaeta; Aduriz

Vezeti:

González González (megin’ egy kétnevű, faszkivan)


comments powered by Disqus

Facebook

Következő mérkőzésünk

Powered by whatsthescore.com

A bajnokság állása

Widget powered by WhatstheScore.com

Feedek