Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Szieszta

0 komment

Levante Értékelő értékelő bajnoki

Levante - Barca 0-2 (0-1)

Sárkány ellen sárkányfű!

0 komment

Malaga CF FC Barcelona értékelő 100! kisvakond

Valljuk be őszintén, ismerve az ellenfelet és az utóbbi évek eredményeit, a mérkőzés előtt bőven kiegyeztünk volna ezzel az egygólos győzelemmel. Meccs után sem érezzük ezt másként. Hajtás után pontozunk, és megpróbálunk belemászni Lucho fejébe:

Ha Lahoz velünk, ki ellenünk?

0 komment

bilbao bajnoki értékelő lahoz
Barca - Bilbao 6-0

Ne szépítsük, Lahoz felvállalta, hogy a negyedik percben eldönti a meccset. Nem kötelező persze kikapni az előállt körülmények között a Camp Nouban, de mindenki tudta, hogy ha bemegy a tizi, akkor ennek itt vége - és bement. Nem mondom, hogy a bíró rossz döntést hozott, de az biztos, fordított helyzetben nagyon anyáznék - akárhányszor nézem, Suárez azért használta a kezét az előzéshez (persze a védő mancsa is kinn volt). Ilyenformán a mérkőzés nehezen értékelhető, talán annyit jegyeznék még meg, hogy szerintem a kupapárharcot is számunkra pozitívan befolyásolta a találkozó, mert egy mentálisan és fizikálisan nehéz 90 perc volt ez a Bilbaónak. Hajtás után egyéni értékelők.

Négy, mint Madridban

0 komment
Granada bajnoki értékelő Bendak Jozim Bazim
Csak négy, gyerekek, megint csak négy...

Barcelona-Granada 4-0

Mikor két labda sem elég

0 komment

espanyol bajnoki értékelő

Pusztába kiáltott segélykiáltásom nyitott fülekre talált - öröm és bódottá'. Hálás feladat a blogos karriert egy 0-0-ás meccs értékelőjével kezdeni, pláne ha az ellenfél az Espanyol... Ez jutott szvob.-nak osztályrészül, hajtás után át is adom a szót neki, remélhetőleg "diz iz dö bigining of bjútiful frendsip".

Rövidzárlat 2.0

0 komment

FC Barcelona Deportivo La Coruna csalódás töketlenkedés értékelő

Érthetetlen. Teljesen érthetetlen. Egy totálisan kézben tartott mérkőzés volt. A csapat pontosan tudta mire számíthat. Még mi is tudtuk mire számíthatunk. Hetven percig a kezünkben volt a három pont. Okosan. Laza tempóval. Aztán elutaztunk Japánba, ami azért gáz, mert a meccsből még hátra volt egy bő negyed óra.

Négy katalán gombóc, por favor

0 komment

Amikor Ra-ra-rafa Benítezt kinevezték a Real élére nyáron, és betették neki ezt a 2009-ben készült videót azzal a felkiáltással, hogy valami ilyesmit szeretnének majd látni, akkor ott félreértették egymást, azt hiszem. Baromira félreértették egymást.

Embert faragni

0 komment

Embedded image permalink

Barca - Eibar 3-1 (1-1)

Rayo chicks

0 komment

Barca - Rayo 5-2

Elment az eszetek!?

0 komment

Embedded image permalink

Sevilla - Barcelona 2-1 (0-0)

Facebook

Következő mérkőzésünk

Powered by whatsthescore.com

A bajnokság állása

Widget powered by WhatstheScore.com

Feedek