AJÁNLÓ
 
17:50
2016. 12. 06.
Ha újabban azon filozofáltunk, hogy a korábbi évek Barcájából alig maradt valami,...
A bejegyzés folyatódik
 
17:50
2016. 12. 06.
A szezon felénél még mindig csak a sötétben tapogatózunk, rengeteg a megválaszolatlan...
A bejegyzés folyatódik
 
17:50
2016. 12. 06.
A 4-0 szépen virít, de van itt valami, amit nem értek. Luchóval megpróbáljuk megkeresni...
A bejegyzés folyatódik
 
17:50
2016. 12. 06.
Nem, nem csak a sárga mezszínük miatt nevezik így őket. Las Palmas Gran Canaria büszkesége,...
A bejegyzés folyatódik
 
17:50
2016. 12. 06.
Mivel a Real nem hajlandó botlani, egyszerű a képlet: minden meccset meg kell nyernünk,...
A bejegyzés folyatódik
Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Tét nélküli, de mégsem

0 komment

Möntyhengladbakh Barsza Béel Inyieszta Mészi Daglesz Álkászer

Ha az eredmény miatt nem is kell izgulni, van tétje a gladbach elleni meccsnek. Messinek Ronaldóval van elszámolnivalója, Alcácer csúfos lemaradásban van egy korábbi Barca-legendához képest, Iniestát meg játékba kéne hozni, és lehetőleg egészségesen tartani a szezon végéig, mert a stasztika is alátámasztja, hogy nélküle csak szenvedünk.

 

Iniestáról nem lehet elégszer elmondani, hogy még 32 évesen is mekkora hatása van a csapatra. Az angol FourFourTwo a hétvégi elemzésében kiemeli, hogy a szezonunk "szégyenfoltjaikor" – az Alavés elleni 1–2, a Celta elleni 0–3-s félidő, a City elleni 1–3, a Málaga és a Sociedad elleni iksz – Iniesta csak a padon kezdett, vagy ott sem volt a keretben. A Clásicón épphogy beállt, máris agyondomináltuk a meccset, és három perc alatt négyszer annyit passzoltunk, mint a Madrid.

Möntyhengladbakh Barsza Béel Inyieszta Mészi Daglesz Álkászer

60-63. perc

A meccs utáni statisztika megmutatta, hogy Iniesta beállítása előtt összesen 3 kialakított helyzetünk és 5 kapuralövésünk volt, az utolsó fél órában (Iniestával) 4 kialakított helyzet és 6 kapuralövés. Nem kell itt nagyon előrerohanni, és azzal rémisztgetni magunkat, hogy mi lesz, ha ő elmegy vagy visszavonul, mert kis túlzással már az idei szezonunk is rajta áll vagy bukik. Ha másra nem is lesz jó ez a gladbach elleni labdázgatás, akkor arra, hogy Iniestát újra mozgásba hozzuk.

Mivel semmi tétje nincs a mai meccsnek, Lucho eszeveszettül rotálni fog. Digne, Umtiti, Denis Suárez, Rafinha és Alcácer valószínűleg kezdeni fognak, közülük is utóbbinak fontos a meccs. Ha ma sem alkot valamit, én hivatalosan lemondtam róla. Elhiszem, hogy edzésen odateszi magát és hogy alapvetően gólerős játékos (mert tényleg az, nem véletlenül istenítették Valenciában), de bakker, Douglasnek több gólja van...

Azt már Lucho is elmondta a meccs előtt, hogy Messi kezdeni fog, számára annyi tét van, hogy beállíthatja vagy megdöntheti CR 11 gólos csoportkör-rekordját. Messi most kilenccel áll. Összességében amúgy 95-92-re vezet Cé.

A gladbach hét tétmeccse nem tud nyerni, hétvégén a Dortmund lőtt neki négyet. A németországi meccsünk kemény volt, ott Lucho tényleg jól nyúlt bele a meccsbe: Ardával és a 4-2-4-gyel a 60-75. perc között sikerült fordítani. Ilyen drámára most nem nagyon kell számítani, egyrészt nekik is mindegy a meccs, másrészt idegenben pocsékul szerepelnek: a bajnokságban egy döntetlen és öt vereség a mérlegük, három lőtt és 17 kapott gól.

Az elmúlt éveket végigpörgetve, szinte sose volt gond az utolsó hazai meccsünkkel a csoportkörben, javarészt amúgy is tét nélküliek voltak.

Möntyhengladbakh Barsza Béel Inyieszta Mészi Daglesz Álkászer

Aranylabda-kampány

Várható kezdők:

Barcelona: Cillessen; Roberto, Mascherano, Umtiti, Digne; Denis Suárez, Gomes, Iniesta; Messi, Suárez, Alcácer

Mönchengladbach: Sommer; Elvedi, Christensen, Jantschke, Wendt; Korb, Strobl; Kramer, Hahn, Dahoud; Raffael

TV: Sport1, 20:45


comments powered by Disqus

Facebook

Következő mérkőzésünk

Powered by whatsthescore.com

A bajnokság állása

Widget powered by WhatstheScore.com

Feedek