Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Belletti mindenkit csókoltat

0 komment

Arsenal BL beharangozó Wenger Fabregas Henry

Mivel a jó felütés rettentő fontos, kezdjük valamivel, ami pozitívabb, mint a Lance Armstrong vizeletmintája: a 2006-os BL-döntővel. Már csak azért is érdemes ide tenni a történet origóját, mert valóban ekkortájt tört el valami az ágyúban, ami azóta is megakadályozza őket abban, hogy veréb helyett valódi várra lövöldözzenek.

Felpörgetve

0 komment

FC Barcelona As Roma BL csoportkor ertekelo

Év elején, miután fény derült a BL sorsolás menetére is, megmondom őszintén nem arra számítottam, hogy a Villarreal-Real-Roma kombót 13:1-es gólkülönbséggel küldjük majd haza. Pláne nem a Leverkusen ellen látott kínlódás után. Lényeg a lényeg, a Bajnokok Ligáját ezennel erre az esztendőre nagyjából le is tudtuk, hiszen már csak egy, számunkra formalitásnak mondható záróakkordot kell a B csapattal lezongoráznunk Németországban.

Spanyol bajnokság, 6. forduló: FC Barcelona – UD Las Palmas

0 komment

Aki egy zárt rendszeren belül hisz a vég nélküli növekedésben, az vagy hülye, vagy közgazdász - tartja a mondás. Ez a tézis alkalmazható a labdarúgásra is. Egy csapat fejlődését rengeteg tényező befolyásolhatja. Az edzőktől kezdve, a menedzsmenten és az ellenfelek minőségén át az új igazolásokig minden és mindenki hatással van erre a folyamatra… illetve csak lenne, ha a Barcánál nem lenne hiányos az egyenlet.

Taktikai sarok - Rakitic gólja

0 komment

Mi még mindig a BL-döntőn pörgünk, reméljük, nem baj. Szakértő partnerünk, Németh Barnabás (a.k.a. barniola) az első gólról készített nekünk elemzést. Hajtás után az ő vendégposztja következik, fogyasszátok egészséggel!

Trónok harca

0 komment

Juventus - Barcelona 1-3

Hogyan ne írjunk posztot - kezdőknek

0 komment

Embedded image permalink A blogírás jó móka, eleinte az atyámfia úgy érzi, a lelkét is fel tudja darabolni, és a képernyőre vetni, hogy az olvasók kedvükre táplálkozhassanak. Később törvényszerűen belefásul mindenki, a blogírás rutinszerű lesz, mint a szex. Utóbbira szerencsére vannak jóféle praktikák, amikkel az ember feldobhatja - a blogolás viszont más téma, Bendak mellei csak az arra hajlamosak problémáit oldják meg. Rutinos rókaként azért adnék néhány tippet a vállalkozó fiataloknak, mik azok a csapdák, amiket feltétlenül kerüljenek el.

Manchester varázsa

0 komment

Kard ki kard!

0 komment

Barcelona - PSG 3-1

Bajnokok Ligája, hatodik játéknap: FC Barcelona - Paris Saint-Germain

0 komment

A körülmények úgy hozták, hogy mi már december elején elkezdjük a Bajnokok Ligája kieséses szakaszát, sőt, az ellenfél erősségét nézve akár egy negyeddöntőként is tekinthetünk a párharcra. Hazai pályán kell legyőznünk a párizsiakat a csoportelsőséghez, és bár akkor sincs tragédia, ha nem sikerül, mégis csak iszonyat furcsa lenne, a 2006-2007-es szezon óta ugyanis mindig az élen zártuk az őszt. Most azonban egy igazán komoly ellenfelet kaptunk, az utóbbi idők leggyakoribb, 4-1-1-es mérlege csak a második helyhez elég, vagyis tényleg az van, hogy a szokásos őszi BL teljesítményünkre rá kell pakolni egy lapáttal, különben mi is, és a minket kapó csoportelső is húzhatja a száját.

Csak a hegyét…

0 komment

... dughassam be. - mondta az egyszeri fiú a ciprusi lánynak. Tegnap aztán egy szoftos kis gangbang alakult ki a csillagfényes, műfüves tengerparton a helyi keménymag szeme láttára, és bár valóban nem egy "A" kategóriás partnert kaptunk, azért minden dicséretet megérdemel a csapat. Ez bizony benn volt tövig, Uraim!

Facebook

Következő mérkőzésünk

Powered by whatsthescore.com

A bajnokság állása

Widget powered by WhatstheScore.com

Feedek