AJÁNLÓ
 
01:30
2015. 06. 07.
Mivel még egy angol 30+ főből álló hullarészeg legénybúcsús bandát is könnyebb...
A bejegyzés folyatódik
 
01:30
2015. 06. 07.
A Tot El Camp az alábbi címen üzemel tovább: totelcamp.blog.hu Részletek a költözéssel kapcsolatban...
A bejegyzés folyatódik
 
01:30
2015. 06. 07.
PSG - Barcelona 4-0 Amikor egy edző eldönti, milyen hadrendben küldi pályára fiait,...
A bejegyzés folyatódik
 
01:30
2015. 06. 07.
Visszavágó. Nem szeretem ezt a szót, mert mintha kódolva lenne bele, hogy most a másik...
A bejegyzés folyatódik
 
01:30
2015. 06. 07.
Mielőtt bárki megkérdezi, a címnek semmi köze sincs a meccshez, meg nem gondoltam semmire,...
A bejegyzés folyatódik
Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Hogyan ne írjunk posztot - kezdőknek

0 komment

Embedded image permalink A blogírás jó móka, eleinte az atyámfia úgy érzi, a lelkét is fel tudja darabolni, és a képernyőre vetni, hogy az olvasók kedvükre táplálkozhassanak. Később törvényszerűen belefásul mindenki, a blogírás rutinszerű lesz, mint a szex. Utóbbira szerencsére vannak jóféle praktikák, amikkel az ember feldobhatja - a blogolás viszont más téma, Bendak mellei csak az arra hajlamosak problémáit oldják meg. Rutinos rókaként azért adnék néhány tippet a vállalkozó fiataloknak, mik azok a csapdák, amiket feltétlenül kerüljenek el.

 

1. Kell a leülepedés
Nem írunk posztot közvetlenül meccs után. Nagyon fontos. Ha posztírás közben kurjongatsz, örömködsz, neadjisten hupákolsz, nem vagy posztírásra alkalmas állapotban. Legjobb megvárni az első kesergő kommentet, mielőtt nekiállsz posztot írni, akkor már biztos eltelt elég idő. Ha még mindig úgy érzed, hogy Pedrónak adekvát értékelés a hármas, várjál még egy kicsit.

2. Nem iszunk
Óriási tévedés piásan blogolni. Most gondolj bele, te mennyire vagy kíváncsi egy részeg fazon idióta vicceskedésére? Például mikor így romá izzadva ölelget, és azon röhög, hogy a Pirlo Andrea, a Vidal meg Fartúró. És akkor jön a Lichtsteiner, amit ki se bírja mondani, és ott vége van a nagy vicceskedésnek, mert fuldokolva röhög. Hát őszintén, ki kíváncsi erre mióta Claudio már kízió?3. Nem örömködünk
Ez egy olcsó technika. Beírod, hogy Tricampeones, meg pár Olééé-Olááá, illetve még Olééé-Olááá, azt jönnek a lájkok, besírsz. Nem jó taktika. Inkább kevés Tika oroszlán, mint sok krokodil hörcsög.

4. Nincs képes poszt
Szintén tróger dolog kitolni lopott képeket. Érted, Rakitic meg Messi cukiskodik a családdal a BL-döntő után - hát bakker mindenki belájkolja, a csajok elolvadnak a gyerekektől, a többiek a férfiisteneket dicsőitik eszetlenül - hiába rágod a szájukba kezdetektől, hogy mindkét játékos randa, mint egy csehszlovák tehervonat, ezek bazmeg rajonganak, ha kell, ha nem. Feltétlen kerülendő.

Embedded image permalink

Embedded image permalink

5. Iniesta és Xavi - tabu
Róluk tilos írni, klasszik olvasóbolondítás. Ez olyan, mint kiskutyát vinni koldulni. Hát ember az olyan, aki nem dob pár forintot a cuki kis dögnek? Elmeséled hozzá, hogy 2006 BL, 2008 EB, 2009 BL, 2010 VB, 2011 BL, 2012 EB - szünet - 2015 Treble, pár órán belül Chiellini és maga Tornyi Barnabás is kommentelni fog - kell ez neked?

6. Nincs éjszakai poszt
Nyugtalan lesz tőle a nyúl.

Embedded image permalink

6. Széteső poszt, csak azt ne
A legrosszabb, amikor nincs célja posztodnak, csak írsz bele a vakvilágba. Ezt be se lájkolják, és még a többieknek is magyarázkodhatsz a kifutó bablevesről, meg kialvatlanságról. Ne keverd össze Piquét Rakiticcsel. Ne írj indkolatlan Tricampeonest sehova. Tricampeones.

Most komolyan, Reptile energiagömbjét se értettem anno, de ezt ki gondolta volna? Ki gondolta volna, hogy 2015 nyarán itt tartunk majd, amikor az UEFA kupás helyért kínlódtunk 2003-ban? Ki hitte volna a Treblet januárban, a Soci vereség után?

A Messiás érkezése óta egyszerűen letarolunk mindent.

Embedded image permalink

Tricampeones.


comments powered by Disqus

Facebook

Következő mérkőzésünk

Powered by whatsthescore.com

A bajnokság állása

Widget powered by WhatstheScore.com

Feedek