AJÁNLÓ
 
16:30
2016. 02. 28.
A tegnap kiírt szavazás zanzásított eredménye hajtás után. >> a poszt folytatódik
A bejegyzés folyatódik
 
16:30
2016. 02. 28.
Tovább folytatódik az idegtépő versenyfutás a bajnoki aranyért. Az olasz és a francia...
A bejegyzés folyatódik
 
16:30
2016. 02. 28.
Hatalmas gyomrosként éljük meg az elmúlt heteket. Lehetetlen bármit is írni, tippelni,...
A bejegyzés folyatódik
 
16:30
2016. 02. 28.
Feltehetőleg valamilyen sötét mágia vagy egyéb boszorkányság védi az Anoetát, más...
A bejegyzés folyatódik
 
16:30
2016. 02. 28.
Furcsa és váratlan dolgok történtek az európai labdarúgásban hétközben. A Bayern...
A bejegyzés folyatódik
Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Spanyol bajnokság, 26. forduló: FC Barcelona - Sevilla FC

0 komment

sevilla bajnokság beharangozó

Bevallom, valamennyire kishitű vagyok Barca-drukkernek. A csapat rekordot rekordra halmoz, én meg hetek óta nem hiszek bennük. “Jó, mostmár biztosan ki vannak facsarva”, “jönnie kell egy peches meccsnek”, “kizárt, hogy fejben ma is ott legyenek” - ezek a leggyakoribb indokaim, aztán valahogy mégis megroppan az ellenfél, begyötörjük a labdát a hálójukba, a meccs végén mindenki örül. Én meg csóválom a fejem, rendben volt ez, de képtelenség, hogy a következő meccsen is minden simán menjen. Itt a következő meccs.

 

Ha ez a forma nem lenne elég, még a bajnokságban is kegyes hozzánk a sors. Amikor a Rojiblanco mészárlás második szintjén már egy keménytökű ellenfél jön, a madridi sajtó sem próbálja elhitetni, mennyire jó csapatot csinál Zidane. Mondjuk ha a fejük tetejére állnak sem tudnak faragni a hátrányukból, hiszen nem veszítünk pontokat, de még csak a sarkunkban sem tudtak maradni, hogy ha jön az elkerülhetetlen, akkor megpróbáljanak beelőzni. Jelenleg öt ponttal megyünk Choloék, kilenccel a Real előtt, és ha a józan észt meghazudtolva még ma is bírják Busquetsék fizikálisan és mentálisan, könnyen nyolcra és tizenkettőre emelkedhet a fór. Nem rossz, tekintve, hogy majdnem minden rangadót otthon játszik majd a Barca.

sevilla bajnokság beharangozó

Ilyen lesz a mai is, az első kört már letudtuk ősszel idegenben. De még hogy, erre aztán biztosan nem kell emlékeztetni senkit, akkor kaptunk ki a szezonban utóljára. Pont az első mérkőzés volt a Las Palmas ellen megsérülő Messi nélkül, vakartuk is fejünket, hogy itt még csúnya hátrányt is össze lehet szedni az argentin nélküli két hónapban, pedig így higgadtan visszanézve, már akkor sem játszottuk rosszul. Utána meg ugye kifejezetten jól ment, Neymar és Suárez húzták az együttes szekerét. Ma szerencsére lesznek mindhárman, és kelleni is fognak, mert Emery sosem adja olcsón a bőrét. Akit őszintén szólva nem igazán tudok hová tenni, eddig csak egyszer tudott győzni a Barca ellen, viszont az is biztos, hogy iszonyatosan meg kell kínlódni ellene. Talán egy jóval erősebb kerettel fényesebb lenne a mérlege, de legyünk őszinték: nekünk megfelel így is.

sevilla bajnokság beharangozó

Ma egyébként nem számíthat Banegára és Krychowiakra sem, valószínűleg Iborra lesz bezavarva középre azzal a hálás feladattal, hogy próbáljon valamit kezdeni Busquets-cel, mert különben csak ideig-óráig tudják tartani a frontot. Amellett, hogy idegenben irgalmatlan balfékek (kb. a kieső csapatok hoznak ilyen idegenbeli mérleget Európa-szerte, mint a Sevilla), nem árt észben tartani, hogy hét meccs óta nem kaptak ki, és nem lennénk túl boldogok, ha ma is pontot szereznének. Ehhez mérten erős kezdőt várunk, a következő hetekben a Rayo, Eibar, Getafe hármas ellen talán jobban lehet majd pihentetni. A legfőbb kérdés az, hogy Vidal bekerül-e Alves helyére, illetve hogy Arda kezd-e Iniesta vagy Rakitic kárára, egyébként a legerősebb tizenegy fut majd ki.

Várható kezdők:

Bravo - Vidal - Piqué - Mascherano - Alba - Busquets - Arda - Rakitic - Messi - Neymar -Suárez

Rico - Coke - Rami - Kolo - Trémoulinas - N'Zonzi - Carrico - Kohn-Dehli - Iborra - Konoplyanka - Gameiro

TV: 20.30, Sport1


comments powered by Disqus

Facebook

Következő mérkőzésünk

Powered by whatsthescore.com

A bajnokság állása

Widget powered by WhatstheScore.com

Feedek