Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Újabb Bielsa-tanítvány, újabb vereség?

0 komment

La Liga Barca Sevilla Sampaoli Nasri beharang bielsista

Túlzás lenne azt állítani, hogy hullámvölgybe kerültünk, de a Granada elleni borzalom és a City elleni totális megsemmisülés (még ha jól is indult) nem túl jó előjel a következő hetekre nézve. A Pizjuán akkor is kemény terep, ha épp formában vagyunk, két hét múlva jön a Málaga, akivel rendszerint megszenvedünk, majd megyünk Glasgow-ba, ami szintén szopatós szokott lenni, végül utazunk az Anoetába, ahol (az utóbbi évekből kiindulva) semmi jóra nem számíthatunk. Közben pedig lesz egy válogatott szünet is...

Egy új remény: Denis Suárez

0 komment

Spanyol Szuperkupa Barca Luis Enrique Sevilla

Mivel az odavágón Munir elbaszta a bulit, és semmi érdemleges nem maradt mára, így megragadom az alkalmat és megemlékezek a nyáron eltapsolt 80 millió euróról. Ezen túlmenőleg dícséret illeti Luchot, akinek már csak ez a Spanyol Szuperkupa hiányzik a gyűjteményéből.

Spanyol Szuperkupa döntő, odavágó: Sevilla FC - FC Barcelona

0 komment

Spanyol Szuperkupa döntő Sevilla FC Sampaoli

Unai Eméry távozása után a Sevilla drukkerek egy emberként néztek kétségbeesetten Monchira, a piros-fehérek sportigazgatójára, vajon kivel fogja pótolni az Európa Ligát háromszor is megnyerő sikeredzőt. A megmentő nem váratott magára sokáig, ugyanis az andalúz "házmesternek" rövid úton sikerült meggyőznie a chilei válogatott nemrég lemondott sikeredzőjét, Jorge Sampaolit, hogy csatlakozzon a Sevilla rendkívül okosan felépített gépezetéhez.

Közönségszavazás: Barcelona - Sevilla

0 komment

szavazás eredmény statisztika sevilla

A tegnap kiírt szavazás zanzásított eredménye hajtás után.

A piszkos tizenkettő

0 komment

Sevilla bajnoki

Barcelona - Sevilla 2-1

Spanyol bajnokság, 26. forduló: FC Barcelona - Sevilla FC

0 komment

sevilla bajnokság beharangozó

Bevallom, valamennyire kishitű vagyok Barca-drukkernek. A csapat rekordot rekordra halmoz, én meg hetek óta nem hiszek bennük. "Jó, mostmár biztosan ki vannak facsarva", "jönnie kell egy peches meccsnek", "kizárt, hogy fejben ma is ott legyenek" - ezek a leggyakoribb indokaim, aztán valahogy mégis megroppan az ellenfél, begyötörjük a labdát a hálójukba, a meccs végén mindenki örül. Én meg csóválom a fejem, rendben volt ez, de képtelenség, hogy a következő meccsen is minden simán menjen. Itt a következő meccs.

Elment az eszetek!?

0 komment

Embedded image permalink

Sevilla - Barcelona 2-1 (0-0)

Spanyol bajnokság, 7. forduló: Sevilla FC – FC Barcelona

0 komment

Kilencven perc. Ennyi választja el a csapatot a kéthetes válogatott szünettől, s attól, hogy Luis Enrique a csapatot érintő kritikák és sérüléshullám után végre rendezni tudja sorait. Hajtás után újabb "villámbeharang", ezúttal a szintén több sebből vérző Sevilláról.

UEFA-szuperkupa döntő: FC Barcelona - Sevilla FC

0 komment

Azok közé a spanyol labdarúgást kedvelők közé tartozom, akik kifejezetten szimpatizálnak Unai Emery munkásságával. A baszk hátranyalthajú azonban hiába nyert két Európa Ligát is a Sevillával, hiába választotta be a FourFourTwo magazin a világ Top 50 edzője közé, az áttörés és az igazi nemzetközi elismerés még mindig várat magára. Reméljük, ez a pillanat nem ma jön el. Hajtás után UEFA Szuperkupa beharang.

Pillangóeffektus?

0 komment

Embedded image permalink

Sevilla - Barcelona 2-2 (1-2)

A kérdés kibontva, hogy a 30 percnyi Harry Potter és a Félvér Hercegből, illetve a 60 percnyi The Walking Deadből összejön-e egy Pillangóhatás?

Facebook

Következő mérkőzésünk

Powered by whatsthescore.com

A bajnokság állása

Widget powered by WhatstheScore.com

Feedek