AJÁNLÓ
 
18:45
2016. 04. 20.
Tovább folytatódik az idegtépő versenyfutás a bajnoki aranyért. Az olasz és a francia...
A bejegyzés folyatódik
 
18:45
2016. 04. 20.
Feltehetőleg valamilyen sötét mágia vagy egyéb boszorkányság védi az Anoetát, más...
A bejegyzés folyatódik
 
18:45
2016. 04. 20.
Furcsa és váratlan dolgok történtek az európai labdarúgásban hétközben. A Bayern...
A bejegyzés folyatódik
 
18:45
2016. 04. 20.
Bevallom, valamennyire kishitű vagyok Barca-drukkernek. A csapat rekordot rekordra halmoz,...
A bejegyzés folyatódik
 
18:45
2016. 04. 20.
Szerda este végre tiszta vizet öntünk a pohárba. Ma pótoljuk a klub-vb miatt eltolt...
A bejegyzés folyatódik
Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Spanyol bajnokság, 34. forduló: Deportivo La Coruna - FC Barcelona

0 komment

bajnokság beharangozó Deportivo

Hatalmas gyomrosként éljük meg az elmúlt heteket. Lehetetlen bármit is írni, tippelni, okoskodni, mert a Valencia ellen világossá vállt, hogy most olyan meccskép mellett is képesek vagyunk kikapni, amivel egyébként százból kilencvenkilencszer hoznánk a három pontot. A képlet egyértelmű, tényleg ellőttük az összes előnyünket, ha bajnokok akarunk lenni, meg kell ragadni az utolsó esélyt, és élni vele.

 

bajnokság beharangozó Deportivo

Bár mostanában mindenhol ezek az összehasonlítások pörögtek, felesleges ez alapján matekozni. Hiba lenne abban reménykedni, hogy majd úgyis buknak még az ellenfelek pontokat, szerintem ezt 2007 tavaszán mindenki jól az eszébe véshette. Meg kell nyerni az utolsó öt bajnokit, és akkor nincs kérdés. Ha ez nem sikerül, akkor búcsút inthetünk a bajnoki álmoknak, a két madridi csapat már megérezte a vérszagot, nem fogják veszni hagyni a mentális előnyüket, be fogják darálni a tizenöt pontot, hátha aranyat ér majd a végén.

bajnokság beharangozó Deportivo

Az önbizalmunk szétbombázásán túl azért is sajnálhatjuk a hétvégi zakót, mert ma egy igazi döntetlenkirályhoz megyünk látogatóba. Nem igazán nyernek, nem is igazán kapnak ki, ellenben brutális mennyiségű ikszet játszanak, még csak a közelében sincs senki a tizenhetes mutatójuknak. Talány, hogy miben bízhatunk este, hiszen láttuk, hogy mégha jócskán sikerül is kidolgozni ajtó-ablak helyzeteket, nincs senki olyan formában, hogy magabiztosan berúgdossa ezeket. Ráadásul eltiltás miatt ma Piqué sincs, így csak Bartra és Mascherano bevethető középen, ami nagyban megnöveli az esélyét annak, hogy Bravo legalább egyszer kivegye a hálóból a labdát. Vidal már a keretben sincs, miközben Douglas igen, Ardában meg látjuk mennyi a köszönet, szóval legalább annak örülhetünk, hogy Rafinha visszatért, Sergi Roberto pedig multifunkcionális. Szerintem már fizikálisan és mentálisan is túl mélyen vagyunk ahhoz, hogy talpra álljunk, mint ahogy a Mobb Deep egyik sora mondja: “I’m falling and I can’t turn back…”. Egy kicsit azért még valahol mélyen reménykedünk, hogy megcáfolnak.

Várható kezdők:

Manu - Juanfran - Bergantinos - Sidnei - Navarro - Borges - Mosquera - Cartabia - Fajr - Luisinho - Lucas Perez

Bravo - Alves - Bartra - Mascherano - Alba - Busquets - Rakitic - Iniesta - Neymar - Messi - Suárez

TV: 20.00, Sport2


comments powered by Disqus

Facebook

Következő mérkőzésünk

Powered by whatsthescore.com

A bajnokság állása

Widget powered by WhatstheScore.com

Feedek