AJÁNLÓ
 
17:45
2016. 03. 03.
Tovább folytatódik az idegtépő versenyfutás a bajnoki aranyért. Az olasz és a francia...
A bejegyzés folyatódik
 
17:45
2016. 03. 03.
Hatalmas gyomrosként éljük meg az elmúlt heteket. Lehetetlen bármit is írni, tippelni,...
A bejegyzés folyatódik
 
17:45
2016. 03. 03.
Feltehetőleg valamilyen sötét mágia vagy egyéb boszorkányság védi az Anoetát, más...
A bejegyzés folyatódik
 
17:45
2016. 03. 03.
Bevallom, valamennyire kishitű vagyok Barca-drukkernek. A csapat rekordot rekordra halmoz,...
A bejegyzés folyatódik
 
17:45
2016. 03. 03.
Szerda este végre tiszta vizet öntünk a pohárba. Ma pótoljuk a klub-vb miatt eltolt...
A bejegyzés folyatódik
Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Spanyol bajnokság, 27. forduló: Rayo Vallecano - FC Barcelona

0 komment

bajnokság beharangozó rayo vallecano

Furcsa és váratlan dolgok történtek az európai labdarúgásban hétközben. A Bayern hazai pályán kapott ki, az Inter 3–0-ra verte az Juventust, a Swansea elhozta a három pontot az Emiratesből. Gondolom sokaknak lesz unalmas, hogy már megint megkockáztatok egy pontvesztést, főleg a Rayo ellen, de ha jobban megnézzük, egyáltalán nem elképzelhetetlen. Annak ellenére persze, hogy mi leszünk az összecsapás esélyesei.

 

Két dolog van, ami nyugtalanít az esti meccsel kapcsolatban, és ezek közül egyik sem az, hogy máshol meglepetés eredmények születtek. Az Arsenal és a Sevilla ellen is több tiszta ziccert hibázott a Messi, Neymar, Suárez hármas, és ez felveti, hogy talán mentálisan egy kicsit ki vannak facsarva. Na nem mintha nem lehetne helyzeteket kihagyni, de ha egy ideig főleg jó döntéseket hozol, aztán meg főleg rosszakat, akkor felmerül a kérdés, hogy mi lehet a zavar az erőben. A másik dolog meg maga a Rayo jól ismert stílusa. Ha egy filmbéli karakter lenne Paco Jemez csapata, akkor egy százhatvan centis, hatvan kilós, agresszív, kicsit őrült, de képzett harcosként láthatnánk viszont a vásznon. Nem fél senkitől, mindenkinek nekiugrik, aminek persze elengedetlen velejárója, hogy néha irgalmatlanul laposra verik. Persze ez a legkevésbé sem érdekli, ő csak megy és megy előre, egyszer majd csak szerencséje lesz, és leterít egy nehézsúlyú bajnokot is.

bajnokság beharangozó rayo vallecano

Vele azért mindenképpen stabilabban állunk a lábunkon

Szóval az egyik sarokban ott áll majd egy kissé fáradt, kevésbé koncentrált rekordhalmozó gigász, a másikban meg egy kis cséphadaró, akinek jelenleg alig van egy-két monoklija. Várhatóan nekünk ugranak majd, egyébként is nehezen melegszünk bele. Ha megússzuk, és sikerül bevinni néhány kontrát, elvehetjük a kedvüket, egyéb esetben megráncigálhatják a bajszunkat, és ha lábon is maradunk, könnyen pontosztozkodás lehet a vége. Egy friss MSN-nel nem igazán aggódnék, akkora a minőségbeli különbség a két keret között, hogy úgyis kidolgoznánk elég helyzetet, amiből a támadóhármas százból kilencvenkilencszer megoldja, hogy többet rúgjunk, mint amennyit kapunk. Az utóbbi két mérkőzésből kiindulva azonban lehetnek bajok, és nem csak befejezésekben, hanem a letámadás intenzitásában is.

bajnokság beharangozó rayo vallecano

Mehetne úgy, mint ősszel

Tehát én megkockáztatnék egy erős kezdőt, ha már a Sevilla ellen úgyis pihent a középpálya. Persze nincs kizárva, hogy muszáj lesz rotálni, mert az edzéseken gyűjtött adatok szerint valakinél fennáll a sérülés veszélye. Viszont ha nem, akkor ma még teljes gőzzel, aztán úgyis az Eibar, Getafe duó jön közte egy hét szünettel, ott talán lehetne fájdalommentesen spórolni. A main nem, ha itt próbálunk lazázni, az pontokba fog kerülni. Szerencsére egyelőre ez is belefére.

Várható kezdők:

Bravo - Vidal - Piqué - Mascherano - Alba - Busquets - Rakitic - Iniesta - Messi - Neymar - Suárez

Juan Carlos - Quini - Castro - Diego Llorente - Tito - Trashorras - Iturra - Adri Embarba - Piti - Bebé - Manucho

TV: Sport1, 21.00.


comments powered by Disqus

Facebook

Következő mérkőzésünk

Powered by whatsthescore.com

A bajnokság állása

Widget powered by WhatstheScore.com

Feedek