AJÁNLÓ
 
18:00
2014. 12. 03.
Mielőtt még valaki sérelmezni kívánja a mai pontozást, annak előre leszögezném,...
A bejegyzés folyatódik
 
18:00
2014. 12. 03.
Ha akad még valaki, aki neadjisten nem tudná miért is hívják a San Mamést oroszlánbarlangnak,...
A bejegyzés folyatódik
 
18:00
2014. 12. 03.
Komoly pofon az Anoetában, vadul kongó vészharangok. Ismerős? Nem akarnám november végén...
A bejegyzés folyatódik
 
18:00
2014. 12. 03.
Ha szezon végén megemlékeznénk a top három legérdektelenebb mérkőzésről, a mai...
A bejegyzés folyatódik
 
18:00
2014. 12. 03.
Ritkán fordul elő egy szurkolóval, hogy győz a csapata 3-1-re, és mégis hiányérzete...
A bejegyzés folyatódik
Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Copa del Rey, első forduló, odavágó: SD Huesca - FC Barcelona

0 komment


Miután vasárnap este némán beleordítottunk az éjszakába és együtt ráztuk az öklünket Messivel, a csapatnak máris újabb jelenése van, ezúttal a spanyol királyi kupa első körében. A sors úgy hozta, hogy a Camp Nou-tól autóval mindössze 2 óra 38 percnyire lévő, 6000 férőhelyes El Alcorazba kell Lucho fiainak beugrani felhozó meccsre ma este (teljesen emberbarát) 22:00 órai kezdéssel.

Boldog kis ellenfelünk – a Huesca csapata - jelenleg a Segunda B2 divízióban toporog az előkelő 3. helyen, egy meccsel kevesebbet játszva, mint az 1 pontal többet gyűjtő 1. helyezett – a Mortal Kombat szellemét továbbvivő baszk kisváros – Barakaldo. Ha igazán meg akarjuk érteni, mire fel a nagy örömködés a helyi klub részéről, akkor valami olyasmit próbáljunk elképzelni, mint amikor gyerekkorunkban megjöttek a búcsúsok Macondóba. Mindenki erről beszélt már hetekkel az érkezésük előtt, és dörzsölte a tenyerét olyan csudajó dolgokra, mint a ringispíl, lövölde, célbadobás, kerepelő,.. vagy csak szimplán élvezni akarta az ember fia, ahogyan magával ragadja a tömeg és szotyizhat egy jót a cimbikkel, később pedig az esti dizsiben a háttérben felzendülő "katonájdzsó" dallamától bekeményülve, egy szofisztikált mozdulatsorral még neadjisten valami jó bőrt is sikerült megdönteni...

Nálunk, bár a dolgok jó hangulatban és a megszokott kerékvágásban haladtak tovább, azért történt ez meg az. Messi – immáron 8. alkalommal – újra ott van a 3 aranylabdás finalista közt, Vermaelen-t végre megoperálták (a sokszínűség jegyében a katalán csapat Angliából importált belga középhátvédjét Helsinkiben hegesztette össze egy japán nevű finn sebész, aki 1962-ben hazájában box bajnok volt), így aztán sitty-sutty, 4 röpke hónap múlva ott is lehet a BL elődöntőn. Zubi megpendítette, hogy – mindannyiónk nagy bánatára – az év végén távozhat, Iniesta megkapta a zöld jelzést és akár már ma este beállhat lötyögni fél órára, és persze kiszivárogott néhány kép a jövő évi szerelésünkről kb. ötféle verzióban.

Lucho mester rotálást ígért, szóval ez egy kiváló alkalom arra, hogy a csapat idén tétmeccsen a 10. felállásban is pályára futhasson. A kapuban minden bizonnyal az egész évben erre az alkalomra pihentetett Masip kezdhet majd. Végre tesztelhetjük az új brazil reménysugárt, Douglas-t, középen Bartra és Mathieu (vagy a B-ből felparancsolt Edgar Ié) nézhetnek majd csúnyán az ellenfélre, bal oldalra pedig azt az Adrianot várhartjuk, akinek nagyon kellenek a játékpercek a PSG elleni összecsapásra (is). Középpályán minden bizonnyal az ifjú Sampert csodálhatjuk majd, mellette pedig a Rafinha-Sergi Roberto duett tömheti labdákkal a Pedro-Munir-Sandro támadósort. Nem egy gála kezdő, de, hogy izgalmunkban jóval kevesebb taknyot eszünk majd meg, mint Jogi Löw, az ziher! Rajtunk meg ne múljon: 

SD Huesca ­ FC Barcelona

Várható kezdőcsapat: Masip - Douglas - Bartra - Mathieu - Adriano - Samper - Rafinha - Sergi Roberto - Munir - Vigvik - Pedro - Sandro

Copa del Rey ­ 1/16 ­- 1. kör

játékvezető: Del Cerro Grande

kezdés: 22:00

Szolgálati mém:

Felhívjük a tisztelt lakosság figyelmét, hogy kvízünkre még mindig várjuk megfejtéseteiteket, a határidő December 10. Hajrá!


comments powered by Disqus

Facebook

Következő mérkőzésünk

Powered by whatsthescore.com

A bajnokság állása

Widget powered by WhatstheScore.com

Feedek