AJÁNLÓ
 
14:29
2016. 02. 10.
Fogalmam sincs, hogyan szalad ennyire gyorsan az idő. Az egy dolog, hogy ma este már az...
A bejegyzés folyatódik
 
14:29
2016. 02. 10.
Mielőtt még valaki sérelmezni kívánja a mai pontozást, annak előre leszögezném,...
A bejegyzés folyatódik
 
14:29
2016. 02. 10.
Ha akad még valaki, aki neadjisten nem tudná miért is hívják a San Mamést oroszlánbarlangnak,...
A bejegyzés folyatódik
 
14:29
2016. 02. 10.
Komoly pofon az Anoetában, vadul kongó vészharangok. Ismerős? Nem akarnám november végén...
A bejegyzés folyatódik
 
14:29
2016. 02. 10.
Ritkán fordul elő egy szurkolóval, hogy győz a csapata 3-1-re, és mégis hiányérzete...
A bejegyzés folyatódik
Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Copa del Rey, elődöntő, visszavágó: Valencia CF - FC Barcelona

0 komment

király kupa copa del rey beharangozó valencia

Ha szezon végén megemlékeznénk a top három legérdektelenebb mérkőzésről, a mai esti valenciai fellépés biztosan közte lenne. Egyszerűen kínosnak érzem az egész szituációt, egy elődöntőben, egy Valencia ellen a Juvenil A csapatban szereplő Carlos Alena is a nevezett játékosok között van. És ez elsősorban nem a tehetségének szól (bár régóta nagyra tartják), hanem annak, hogy Luis Enrique egy másodpercig nem tart attól, hogy kieshet a csapata. Egy elődöntőben, egy Valencia ellen.

 

A múltheti, megalázó 7–0-s vereséggel biztossá vált, hogy a visszavágó formalitás lesz. Egy ideje nézegetem a naptárat, vajon ki ellen szakadhat meg a veretlenségi sorozat, de lehet, hogy ma összekötjük a kellemest a hasznossal. Eddig ugye Guardiola 28 meccse volt az etalon, amit hétvégén be is állított a csapat, szóval nagyjából elértünk arra pontra, amikor már csak a statisztika miatt is közel járunk egy vereséghez. Bár ebből a keretből nem nehéz kinézni, hogy sorra döntik a rekordokat, mégis egy nagyon fárasztó időszakon vagyunk túl, kiesés ellen menekülő kiscsapatokhoz látogatunk mostanában, ők extrán felpörögnek, mi nehezebben koncentrálunk a BL környékén. Minden adott tehát egy váratlan pontvesztéshez, de az is simán elképzelhető, hogy ma kikapunk egy tétnélküli meccsen, nem lesz új rekord, cserébe nem segítünk a Las Palmasnak vagy a Sportingnak bentmaradni. Mindenesetre az elkövetkező néhány hét veszélyes lesz, könnyen meglepődhet, aki azt várja, hogy sorba pofozunk mindenkit a következő tripláig.

király kupa copa del rey beharangozó valencia

Mutatom srácok, ennyi gól biztosan elég a döntőhöz

Szerintem a Valencia is győzni fog este, ez a 7–0 annyira kellemetlen, hogy muszáj valamit törleszteniük a szurkolóiknak. Nekünk meg abszolút jutalom ez a hét, a kulcsemberek közül mindenki pihenhet (konkrétan Bravo, Alves, Piqué, Mascherano, Alba, Busquets, Iniesta, Arda, Messi, Neymar, Suárez), a többiknek meg jut kilencven perc. Akár még jó meccs is lehetne, de ennyire felforgatott csapattal meglepne egy elfogadható teljesítmény. Főleg annak tudnánk örülni, ha Arda is letenne valamit az asztalra. Igaz, alig egy hónapja játszik, de nem sok erőt éreztem eddig benne, ha jól megy a csapatnak, vannak jó megmozdulásai, de olyan emberre van szükségünk, aki akkor is tud tolni a csapat szekerén, ha a többiek éppen nem. Mindenképp kell a türelem neki, az Atletiben inkább a támadóharmadban kapott labdát, és azt kellett megoldania, itt inkább az akciók felépítésében lenne több feladata, nyilván idő kell, amíg átáll. Remélhetőleg nem túl sok, lassan itt a szezon érdemi része, a hibákat minimalizálni kell, mert duplán számítanak. (Közben látom, végül kimaradt a keretből, szóval ma nem veszi hátára a csapatot.) Nagy meglepetést ne várjunk a kezdőbe, legfeljebb az lehet kérdéses, hogy Rakitic kap-e egy félidőt, nehogy két ifi játsszon a legfontosabb csapatrészben, esetleg megoldják Adrianoval.

Várható kezdők:

Ter Stegen - Douglas - Bartra - Vermaelen - Mathieu - Samper - Sergi Roberto - Adriano - Vidal - Sandro - Munir

Ryan - Vezo - Abdennour - Santos - Gaya - Danilo - Bakkali - André Gomes - Piatti - Mina - Alcacer

TV: 21.00, DigiSport1


comments powered by Disqus

Facebook

Következő mérkőzésünk

Powered by whatsthescore.com

A bajnokság állása

Widget powered by WhatstheScore.com

Feedek