Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Spanyol bajnokság, 1. forduló: FC Barcelona - Real Betis

0 komment

FC Barcelona real betis Poyet 1. forduló Omlett du Fromage

"Középcsapat" ellen kezdeni mindig zsákbamacska. Nagy még ilyenkor a mellény, nagy a tűz a játékosokban, bizonyítani akarják ország-világ előtt, hogy ők márpedig itt és most megmutatják, hogyan kell szétverni akárki pofáját, akár egy strandpapuccsal is... Na a Betis pontosan ilyen lesz.

​Vissza a gyökerekhez

0 komment

A kupa-bukta után egy eltiltásoktól és sérülésektől megtépázott csapattal kellett Luis Enriquének valami újat mutatnia abban a San Mamésban, ahol a piedesztálra emelt Valverde fix taktikával és éles stoplikkal várta rövid időn belül immáron harmadik légyottra Iniestáékat. Bár a két csapat gondoskodott róla, hogy a mérkőzés ne úgy kerüljön a históriás könyvekbe, mint a La Liga első fordulóinak egyik legjobb mérkőzése, emlékezetes pillanatok azért hála istennek így is akadtak a kilencven perc alatt. Értékelünk.

Copa del Rey, első forduló, odavágó: SD Huesca - FC Barcelona

0 komment


Miután vasárnap este némán beleordítottunk az éjszakába és együtt ráztuk az öklünket Messivel, a csapatnak máris újabb jelenése van, ezúttal a spanyol királyi kupa első körében. A sors úgy hozta, hogy a Camp Nou-tól autóval mindössze 2 óra 38 percnyire lévő, 6000 férőhelyes El Alcorazba kell Lucho fiainak beugrani felhozó meccsre ma este (teljesen emberbarát) 22:00 órai kezdéssel.

Facebook

Következő mérkőzésünk

Powered by whatsthescore.com

A bajnokság állása

Widget powered by WhatstheScore.com

Feedek