Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Bajnokok Ligája, 5. csoportkör: APOEL Nicosia - FC Barcelona

0 komment

Vannak ilyen meccsek, amik elé lehetetlenség rendes beharangot írni, mert például egy ciprusi csapat ellen játszunk. Másrészt viszont isteni hozzájuk kongatni, mert nyugodt szívvel írhat az ember arról, hogy kiműtötték a cicája bélférgét - hát, legalábbis akinek van macskája. Nyugi, nekem nincs. És a műtét is elmaradt.

Doble pivot Barca módra

0 komment

Sonic vendégposztja következik, fogyasszátok egészséggel!

Bajnokok Ligája, csoportkör, negyedik játéknap: AFC Ajax - FC Barcelona

0 komment

Koránt sem megnyugtató körülmények között, két vereség után látogatunk ahhoz az Ajaxhoz, akik tavaly elég simán győztek ellenünk ebben a leosztásban. A sajtó már így is pánikol, ha ma sem sikerülne nyerni, elég kellemetlen körülményeket teremtene magának Lucho, bár elmondása szerint szép feladat egy ilyet megoldani. Mi azért egyelőre nyugodtan alszunk, szóval az Ajax helyett elsősorban a jelenlegi körülményekre reagálnánk.

The Usual Suspects (Közönséges bűnözők)

0 komment

Egy dekányi fölösleg nélkül

0 komment

Luis Enrique gatyája Xavi holtvágányra tolása miatt már eddig is dagadt, de most aztán premier plánban csodálhattuk meg víziló méretű golyóit. Felpakolni a pályára egy erősen B-be hajló csapatot a legelső BL-meccseden - ciprusi ellenfél ide, kötelező győzelem oda - szerintem masszív hazárdjáték. Azért - közhely alert! - a labda még nekünk is gömbölyű, ha én lettem volna a helyében, egészen biztosan minimalizálni igyekeztem volna a pontvesztés kockázatát egy aktuális gála tizenegy pályára küldésével - persze én csak sima M-es boxereket szoktam venni, és a Barca kispadját is legfeljebb felcsiszolni tudnám (azt is csak szakszerűtlenül). Mindenesetre a patikamérlegen kimért teljesítménnyel behúzott 1-0-ás győzelemért is három pont jár, így Lucho nem hogy jól jött ki a buliból, hanem egyenesen kurva jól, hiszen a szezon végén minden megspórolt mikrojoule energiára szükség lesz, és a fiatalok is kezdik teleplakátolni a La Masía koleszszobáit Luis Enriqués poszterekkel, lelkesen készülve ezzel a csapatnál köztudottan megkövetelt alternatív szexuális kultúrára.

Pikáns részletek

0 komment

Felvezető kör

0 komment

A BL csoportkör sorsolásáig nekem akad egy szabad negyedórám, így gyorsan dobok is ki valamit, hogy meg lehessen vitatni a csoportokat. Elég erősnek néz ki az idei 32-es mezőny, bár őszintén fogalmam sincs már, milyen volt a tavalyi vagy az azelőtti. Mindenesetre elég valószínű, hogy legalább egy viszonylag izgalmas csoportba kerülünk, ami a tévéközvetítések szempontjából bizony jó. Fogalmam sincs a szavazóboxokat honnan szoktuk előszedni, így ma elmarad, de majd jól bekommentelitek milyen csoport lenne nekünk az ideális. Aztán remélhetőleg az UEFA is úgy hűtötte/melegítette a golyókat.

Facebook

Következő mérkőzésünk

Powered by whatsthescore.com

A bajnokság állása

Widget powered by WhatstheScore.com

Feedek