Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Torres lerendezte az Atléticót

0 komment

barca atlético simeone taktika bajnokok ligája

Még az ős NST-n született egy poszt a di Matteo-féle Chelsea BL győzelme kapcsán: "szeretni nem kell, tisztelni muszáj" címmel. Valahogy így vagyunk az Atlético Madriddal is. Simeone legénysége nem az eszéről híres, de amit csinálnak, azt jól csinálják. Mégis, Luis Enrique Barcája ellen már hetedik alkalommal dől romba az eltervezett taktikájuk. Tény, a fizikai párharcokra építő, pozíciós játékuk nem ez ellen a katalán csapat ellen lett kitalálva.

Kísért a múlt 

0 komment

barca valencia taktika luis enrique voro gary neville

Bizonyára sokak csalódást keltő eredményként élték meg a Mestallai fellépést. Az igazság viszont az, hogy a Valencia tökéletesen meccselt, ami láthatóan Luis Enriquét is meglepte. A csapat szabad területek hiányában csak szenvedett, a vezető gól után pedig a vesztébe rohant. Hajtás után Boot room.

Doble pivot Barca módra

0 komment

Sonic vendégposztja következik, fogyasszátok egészséggel!

Taktika, kezdő, miegymás

0 komment

Az ilyen nagy meccsekkel az a "baj", hogy ha igazán komoly beharangot akarunk produkálni, nem árt látni az ellenfelet is legalább egyszer, különben lehetetlen a maga környezetében elhelyezni a várakozásokat és a feltételezéseket. Mivel velem idén még nem fordult elő, hogy Real meccset láttam volna, a legjobb megoldásnak az bizonyult, hogy kölcsönveszem mások gondolatait. Lehetőség szerint olyan valakiét, akinek fogalma is van arról, amit ír.

Az alábbi írás a barcablaugranes.com-on olvasható eredetiben, valamint Rob Brown tollából származik, akit ezennel testületileg máris kedvelünk és elismerünk. Kötelező megjegyzés: a szöveget szokás szerint némileg szabadon kezeltem, azaz itt-ott kihagytam belőle, illetve át is fogalmaztam, ahol annak szükségét éreztem.

Gondolatolvasó

0 komment

Miközben 2009 után végre újra normálisan, edzőtáborban készül a csapat az új szezonra, napi három különféle forrás erősíti meg, hogy Cuadradot akarja Lucho. A levlistát még a pletykák első felmerülésekor telesírtam, ez nálam olyan, mintha Pedroval akarnánk megoldani a jobbhátvéd feladatait. Szorgos, fegyelmezett meg minden, de azért hátvédnek kevésnek tűnik. Erre tett rá egy lapáttal a kolumbiai válogatott korábbi kapitánya, aki azt mondta, hogy ha Alves védőmunkáját kevésnek érezzük, akkor Cuadradot is felejtsük el, mert védőnek rosszabb a brazilnál. Most azonban nagyon úgy tűnik, hogy jó lesz megbarátkozni a fürtös szélső érkezésével, mert ha a Manchester United nem győzi meg (vagy a csapatát), akkor inkább rá költenek egy jelentősebb összeget, mintsem egy középhátvédre.

Facebook

Következő mérkőzésünk

Powered by whatsthescore.com

A bajnokság állása

Widget powered by WhatstheScore.com

Feedek