Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Csak a hegyét…

0 komment

... dughassam be. - mondta az egyszeri fiú a ciprusi lánynak. Tegnap aztán egy szoftos kis gangbang alakult ki a csillagfényes, műfüves tengerparton a helyi keménymag szeme láttára, és bár valóban nem egy "A" kategóriás partnert kaptunk, azért minden dicséretet megérdemel a csapat. Ez bizony benn volt tövig, Uraim!

Bajnokok Ligája, 5. csoportkör: APOEL Nicosia - FC Barcelona

0 komment

Vannak ilyen meccsek, amik elé lehetetlenség rendes beharangot írni, mert például egy ciprusi csapat ellen játszunk. Másrészt viszont isteni hozzájuk kongatni, mert nyugodt szívvel írhat az ember arról, hogy kiműtötték a cicája bélférgét - hát, legalábbis akinek van macskája. Nyugi, nekem nincs. És a műtét is elmaradt.

Egy dekányi fölösleg nélkül

0 komment

Luis Enrique gatyája Xavi holtvágányra tolása miatt már eddig is dagadt, de most aztán premier plánban csodálhattuk meg víziló méretű golyóit. Felpakolni a pályára egy erősen B-be hajló csapatot a legelső BL-meccseden - ciprusi ellenfél ide, kötelező győzelem oda - szerintem masszív hazárdjáték. Azért - közhely alert! - a labda még nekünk is gömbölyű, ha én lettem volna a helyében, egészen biztosan minimalizálni igyekeztem volna a pontvesztés kockázatát egy aktuális gála tizenegy pályára küldésével - persze én csak sima M-es boxereket szoktam venni, és a Barca kispadját is legfeljebb felcsiszolni tudnám (azt is csak szakszerűtlenül). Mindenesetre a patikamérlegen kimért teljesítménnyel behúzott 1-0-ás győzelemért is három pont jár, így Lucho nem hogy jól jött ki a buliból, hanem egyenesen kurva jól, hiszen a szezon végén minden megspórolt mikrojoule energiára szükség lesz, és a fiatalok is kezdik teleplakátolni a La Masía koleszszobáit Luis Enriqués poszterekkel, lelkesen készülve ezzel a csapatnál köztudottan megkövetelt alternatív szexuális kultúrára.

Bajnokok Ligája - első csoportkör

0 komment

Lévén, hogy szerencsésen túléltük a válogatott szünet miatti megvonási tüneteinket, máris emelt dózisban kapunk Barça meccset, merthogy ma este megkezdjük a "ródtubörlin" ródján tett utazásunkat. Máris jelzem, egyelőre fogalmam nincs, végül meddig is visz minket ez a ród, illetve visszük önmagunkat ezen a ródon.

Abban nincs semmi újdonság, ha/hogy okkal várunk csoportból történő továbbjutást, történhetett bármi az előző szezonban, ezt a lécet nagyon is illik megugranunk. Ugyanakkor érdemes nem befejezett tényként kezelni ezt az elvárást, tekintve, hogy a csoportunkban a PSG nem az ócskább ellenfelek közül való, de akár azt is tekintve, hogy épp a legutóbbi szezonban sikerült vereséget szenvednünk az Ajax-tól.

Facebook

Következő mérkőzésünk

Powered by whatsthescore.com

A bajnokság állása

Widget powered by WhatstheScore.com

Feedek