Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Ikarusszal a tank elé

0 komment

A mérkőzés összefoglalója videón

Barca-Celtic 7-0 (2-0)

Szezonértékelő 2015-2016 2. rész

0 komment

szezonértékelő Luis Enrique vezetőség Arda Turan Aleix Vidal elvárások

Szezonértékelő 2015-2016 1. rész

0 komment

Szezonértékelő 2016 Csalódások Pozitívumok Turan Sergi Roberto évértékelő

Intenzitás

0 komment

Espanyol bajnoki értékelő

Barca - Espanyol 5-0

Büntető

0 komment

bajnoki értékelő gijoni mustár

Barca - Gijon 6-0

Nüanszok

0 komment

Deportivo FC Barcelona értékelő bumfordi

A legnagyobb hiba, amit az ember a labdarúgásban, vagy bármilyen más sportágban elkövethet, az a múlton való kesergés. Felőröl és még több hiábához vezet. Gyakran hallhatjuk is profi sportolóktól a jól ismert és üresnek vélt "csak előre kell tekinteni" frázist. Nos, nem az. Ha az ember kétségekkel telve fut ki a pályára, akár fordulhat is vissza. Ha nem hiszel magadban és a képességeidben, ha nem érzed magad elég jónak ahhoz, hogy elérd a céljaidat, semmi helyed a profi sportolók között.

Széltolók 

0 komment

Értékelő FC Barcelona Sociedad Mumus gone with the wind

Az a furcsa ebben az egész Real Sociedad mágiában, hogy ülhet bárki a baszkok kispadján, lehet bármilyen felforgatott védelmük, lehet akármennyi játékosuk sérült, ezek akkor is elverik a valagunkat. Már az Atlético ellen is rezgett a léc, de a tegnapi után elég tanácstalanul bámultunk a semmibe. A Sociedad rögtön a meccs elején megszerezte egy tökéletes fejesgóllal a vezetést, majd SÜN-t kiáltott, és a széleket feladva ökölbe szorított farpofákkal, teljesen megérdemelten bekkelte ki a hátralévő másfél órát.

Nem legyőzhetetlen, de még mindig veretlen!

0 komment

Villarreal FC Barcelona értékelő 39 veretlen

Barca szurkolóként mostanság olyan kevés a csalódásra okot adó pillanat, hogy olykor valóban képesek vagyunk könnyedén túlreagálni dolgokat. Érthető persze valamelyest a zsörtölődés, hisz (újra) egy megnyert mérkőzést sikerült elherdálnunk, de ugyanakkor azt se feledjük el, hogy a Madrigalban a pontvesztés szinte előre kalkulált eseményként volt számon tartva a naptárban. Hogy mekkora értéke lesz ennek az egy pontnak, és mennyi értelme volt Luis Enrique cseréinek, arra majd kb. három-négy hét múlva kapjuk meg a választ. Ezért:

Nyaralási

0 komment

Las Palmas bajnoki értékelő

Las Palmas - Barca 1-2

Nincs nálam beakadva Pedro egyébként, de most Kanári-szigetek, kedden meg már egy lényegesen kellemetlenebb szigeten London - mi a közös pont? Na ugye. És akkor meg is van a gyatra játék oka.

Mennyi? 30!

0 komment

Celta Bajnoki bajnoki értékelő valentin

Barca - Celta Vigo 6-1 (1-1)

A facebook statisztikái szerint a blog követőinek kb. 86%-a férfi, és már bőven a harmadik évezredben vagyunk, így viszonylag nagy magabiztossággal jelentem ki, hogy a legtöbbünk már látott egy-két trükkös valentin-napi segghegesztést. Hát most kaptunk egy ilyen lábpornós verziót, aminek a végére már a 32 éve frigid szomszéd néni is sikoltozott. Pedig nehezen indult.

Facebook

Következő mérkőzésünk

Powered by whatsthescore.com

A bajnokság állása

Widget powered by WhatstheScore.com

Feedek