AJÁNLÓ
 
14:53
2016. 03. 20.
Ha vigvik írná ezt az értékelő, biztosan találkozhatnátok olyan mondattal benne, mint például...
A bejegyzés folyatódik
 
14:53
2016. 03. 20.
"A minimál stílus az egyszerű formák, és a rend alkalmazásával teremt harmóniát"…...
A bejegyzés folyatódik
 
14:53
2016. 03. 20.
A tegnapi mérkőzésen egy újabb utat tehettünk meg a Lucho-féle hullámvasúton, amely...
A bejegyzés folyatódik
 
14:53
2016. 03. 20.
Ha akad még valaki, aki neadjisten nem tudná miért is hívják a San Mamést oroszlánbarlangnak,...
A bejegyzés folyatódik
 
14:53
2016. 03. 20.
A labdarúgásban nincsenek véletlenek... legalábbis hosszútávon biztosan nem. Nem (volt?)...
A bejegyzés folyatódik
Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Spanyol bajnokság, 30. forduló: Villarreal CF - FC Barcelona

0 komment

Villarreal CF FC Barcelona beharang

Miközben  bármiféle eufória nélkül fordulunk az utolsó etapra az embernek az a sanda gyanúja támad, hogy Lucho még mindig csak szédíti a nagyérdeműt és még mindig nem láttuk az FC Barcelona igazi arcát. Egy dolog továbbtipegni a BL nyolcaddöntőbe két viszonylag sima meccsen, de amikor azt látjuk, hogy az ellenfél megpróbálná izgalmassá tenni a mérkőzést Lucho belengeti a zöld zászlót, a csapat pedig tol egy pörgősebb öt-tíz percet, amivel képes végleg lezárni a meccset. Nos, tekintettel az Atletico tegnapi botlására, és arra, hogy a Realra maximum a BL-ben kell már csak odafigyelnünk, egy újabb győzelemmel ma tulajdonképpen el is dönthetnénk a bajnokság sorsát. 

 

A Villarrealról tudjuk, hogy nagyszerűen felépített csapat, kiváló védelemmel, masszív középpályával és gyors támadókkal. Azt is tudjuk, hogy az ellenfelek nem győzni járnak ide, de ugyanakkor azzal is tisztában vagyunk, hogy csütörtökön egy meglehetősen szenvedős meccsen kaparták ki a továbbjutást az általunk is jól ismert Leverkusen ellen, ami elég sokat kivehetett a sárgákból. 

Taktikai sarok, avagy mutatom milyen trükköket várhatunk Luis Enriquétől a mai meccsre:

Semmilyet. Elnézve a csapat és a támadótandem jelenlegi formáját fölösleges lenne bármilyen túlmisztifikált taktikai húzásokra számítani. Ha a Barca képes a valós tudásához mérten játszani - márpedig jelen pillanatban közel állunk hozzá - bármilyen jó csapat a Villarreal, minden tiszteletünk ellenére, ma újra győzni megyünk Pináékhoz. 

Az egyetlen kérdést Suarez szerepeltetése szolgáltatja, ugyanis  a sárgaveszélyben lévő vámpír ha ma is képes lesz kipofázni magának egy kártyát, akkor a következő fordulóban a Real ellen legfeljebb a szotyit fogja markolászni a lelátón Pepe tökei helyett. Talán okosabb lenne a várakozásokat már-már túlteljesítő Munirnak bizalmat szavazni, és ha ég a ház, jöhet az uru. 

Villarreal CF FC Barcelona beharang

Amikor Lucho szabadjára ereszti a mórt

Amit még tudni kell: Iniesta és Sandro ugyebár sérültek, van azonban egy Rafinhánk, aki talán a legjobbkor tér vissza tehermentesíteni a társakat. És mivel csúszunk, mint a szappan a börtönben (ezt vigvik mesélte) máris itt a  kezdő:

Bravo - Sergi Roberto - Pique - Mascherano - Alba - Rakitic - Busquets - Arda - Messi - Suarez Neymar


comments powered by Disqus

Facebook

Következő mérkőzésünk

Powered by whatsthescore.com

A bajnokság állása

Widget powered by WhatstheScore.com

Feedek