AJÁNLÓ
 
11:51
2015. 02. 01.
A tegnapi mérkőzésen egy újabb utat tehettünk meg a Lucho-féle hullámvasúton, amely...
A bejegyzés folyatódik
 
11:51
2015. 02. 01.
Ha akad még valaki, aki neadjisten nem tudná miért is hívják a San Mamést oroszlánbarlangnak,...
A bejegyzés folyatódik
 
11:51
2015. 02. 01.
A labdarúgásban nincsenek véletlenek... legalábbis hosszútávon biztosan nem. Nem (volt?)...
A bejegyzés folyatódik
 
11:51
2015. 02. 01.
Legalábbis ami a a BL utolsó fordulóját illeti, mivel a tegnapi győzelemnek köszönhetően...
A bejegyzés folyatódik
 
11:51
2015. 02. 01.
"De most fölkelek, mondja az Úr, most fölmagasodom és fölemelkedem!" ...
A bejegyzés folyatódik
Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Minimálposzt

0 komment

„A minimál stílus az egyszerű formák, és a rend alkalmazásával teremt harmóniát”… …”A minimalizmus jegyében alkotók célja, hogy műveik egyszerűek és közérthetőek legyenek mindenki számára”… …”A minimál stílus lényege a bútorok levegős elhelyezése, illetve a tágas, üresen hagyott területek”.

Letudva ezt az építészeti(?)/lakberendési továbbképzést, máris megadom a lehetőséget mindenkinek a minimál stílus jegyében kezelni az alábbi posztot, mert rohadtul benéztem és teljesen elfelejtettem, hogy a mai beharang az enyém. Idő és/vagy ötlet hiányában pedig máris megvalósítok két fenti alaptételt: egyszerű leszek, közérthető, valamint sok-sok tágas és üres területet hagyok mindenkinek, hogy kedvére éljen az önálló véleménynyilvánítás eszközével.

A Villarreallal történt előző találkozónk alkalmával még nyár volt nálunk is. Augusztus 31-én idegenben győztünk Sandro debütálása alkalmával történő köztudatba robbanásával, azóta meg sok minden változott. Mi szárnyalunk, ők meg szintén, merthogy tíz meccse nem kaptak ki, 376 (!) perce nem kaptak gólt, és pillanatnyilag hatodikak a tabellán. Ráadásul ennél is fontosabb, hogy a Barça honlapja szerint mindössze egyszer kaptak ki ebben az idényben, ami amúgy meg tök hülyeség, mert nem is! A tabella tanúsága szerint négyszer történt ilyesmi, szóval majdnem minden fentieket javasolt ezen tévedés tükrében kezelni, mert azokat is onnan vettem.

Ami viszont tény: tegnap mindkét Madrid győzött, nincs más választásunk, menni kell utánuk-előttük, a Villarreal viszont komoly harcban van a BL indulásért, egy esetleges győzelem most is – ha mást nem, átmeneti – negyedik helyet jelentene nekik.

Megj.: ezeket a képeket azért tettem be, mert teljesen olyan, mint ha Neymar éppen szétrúgná, meg összetaposná az embereket maga körül, ráadásul közben piszokul koncentrálna arra is, hogy ezt minél nagyobb hatékonysággal tegye. Gyerekek szoktak hasonló ábrázattal törni-zúzni, avagy rombolni, én meg emiatt viccesnek minősítettem a pillanatot.

Spanyol bajnokság, 21. forduló

FC Barcelona – Villarreal CF

TV: 21:00, Sport1


comments powered by Disqus

Facebook

Következő mérkőzésünk

Powered by whatsthescore.com

A bajnokság állása

Widget powered by WhatstheScore.com

Feedek