AJÁNLÓ
 
07:17
2017. 01. 29.
A Tot El Camp az alábbi címen üzemel tovább: totelcamp.blog.hu Részletek a költözéssel kapcsolatban...
A bejegyzés folyatódik
 
07:17
2017. 01. 29.
A kupadöntős ellenfelünkhöz látogatunk ezen a szép szombat délutánon, akik eddig...
A bejegyzés folyatódik
 
07:17
2017. 01. 29.
Mosolyból sokféle létezik. Van felhőtlen, van keserű, van erőltetett, van vidám,...
A bejegyzés folyatódik
 
07:17
2017. 01. 29.
Visszavágó. Nem szeretem ezt a szót, mert mintha kódolva lenne bele, hogy most a másik...
A bejegyzés folyatódik
Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Egy kicsi Sevilla rendel

0 komment

Sűrű napjaink vannak, jönnek a meccsek, mint a vonat; de ahogy a katonák mondják, a fájdalom a barátod, mert azt jelenti, hogy élsz, így igaza van a Lajos bának, hogy a sok meccs jó, mert azt jelenti, minden fronton versenyben vagyunk.

Vasárnap délben a sevillai kiscsapatot kellene jobb belátásra bírni.

Nézzük.

 

Minekutána megírtuk a történelmet, megtörtük az átkot, majd egy ötössel küldtük vissza a szockókat az Anoetába (én különösen, hanyatt fekve), hogy megkeressék maradék önbecsülésük morzsáit, kezdem azt hinni, hogy jófelé vagyunk arccal. Éppen jókor jön a 14. helyen tanyázó, leszállóágban lévő sevillai zöld menet az Atléti elleni kupamérkőzés előtt.

A Betis épp átalakulóban van, Victor Sanches mester nem tétlenkedett, két erősítést is hozott a csapatba: a Real Sociedadból Ruben Pardót és Bukaerstből a román válogatott Alin Toscát. Mindketten kezdenek hitem szerint, és bár a mondás szerint az új seprű jól seper, egyikőjük sem lesz irigylésre méltó helyzetben, hiszen amennyiben korábbi posztjaiknak megfelelően fognak játszani, úgy két pöttöm argentin veheti el a kedvüket a labdarúgástól, mert míg Rubén Pardó irányító középpályásként a kisfőnököt nyeri meg, úgy Tosca balhátvédként, vagy balszélső középpályásként gazdagabb lehet egy Messi-ixpériensszel.

Esetünkben, mivel Alcantará, Iniesta és Busquets a betegszoba vendégszeretetét élvezik, komoly esélyeink vannak, hogy a legutóbbi két mérkőzés dicsőséges hőseit láthassuk viszont a kezdőben. Stéga várhatóan kapuban, még hajjal; el tudom képzelni, mitöbb (ki kell mondjam), szeretném, ha Vidal kezdene a jobb szélen; Piqué, Mátyás középen (had pihenjen Samu); Digne balon; Mascherano Busquetsként, Rakiticcsal és Denisszel a két oldalán; előtte meg a tridente, Sergio hiányában Messi egy kicsit hátrébb, hogy gyarapíthassa a nagykeró gyűjteményét és a Neymar lábára rajzolt szemes labdák kollekcióját (amikből reméljük az egyre morcosabb barzil bever kettőt-hármat, mert akkor bekerül a 25/300-asok igen elit klubjába.)

300 a cél

Visszafogottabb tempót várok, bár igaz, ha a logikus veszteségminimalizáló bunkertaktika helyett a megerősített középpályát és a Betisre jellemző balszélt erőltetik és támadóbb szellemben játszanak, az hajtósabb meccset és gólgazdag második félidőt hozhat.

Szorítsunk Neymarnak, reméljük a többiek is megtesznek mindent a klubtagságáért.

Forma:

Barcelona: DWWWWW

Real Betis: WLLWLD

Legutóbb:

FC Barcelona 6-2 Real Betis – 20th August 2016 – La Liga

Várható kezdők:

Barcelona (4-3-3): ter Stegen; Vidal, Pique, Mathieu, Digne; Mascherano, Rakitic, Denis; Messi, Alcacer, Neymar

Real Betis (3-5-2): Adan; Pezzella, Donk, Mandi; Piccini, Pardo, Petros, Ceballos, Tosca; Castro, Zozulya

Vezeti: Hernandez Hernandez

Egy új remény


comments powered by Disqus

Facebook

Következő mérkőzésünk

Powered by whatsthescore.com

A bajnokság állása

Widget powered by WhatstheScore.com

Feedek