AJÁNLÓ
 
14:15
2016. 01. 17.
A Tot El Camp az alábbi címen üzemel tovább: totelcamp.blog.hu Részletek a költözéssel kapcsolatban...
A bejegyzés folyatódik
 
14:15
2016. 01. 17.
A kupadöntős ellenfelünkhöz látogatunk ezen a szép szombat délutánon, akik eddig...
A bejegyzés folyatódik
 
14:15
2016. 01. 17.
Mosolyból sokféle létezik. Van felhőtlen, van keserű, van erőltetett, van vidám,...
A bejegyzés folyatódik
 
14:15
2016. 01. 17.
Visszavágó. Nem szeretem ezt a szót, mert mintha kódolva lenne bele, hogy most a másik...
A bejegyzés folyatódik
Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Triplet – másképpen

0 komment

A hármas nem szeret minket. A hármas nem a barátunk. A hármas volt már a barátunk, de ötösre hízott és egy ideje a hármasok nem jeleznek semmi jót. A mészárosokkal való hármas városi rangadó sem sikerült 100%-osan és csak a jóisten óvó szeme (meg Enrique zsenialitása) miatt úsztuk meg a katalán fight clubot érdemi sérülések nélkül. Pedig őszintén rajta voltak. Most megint egy ilyen hármas következik, csak a Bilbaoval.

Ha összeesküvés-hívő lennék, azt gondolnám, hogy szívatnak minket, de innen már csak egy lépés lenne a gyíkemberek és a chemtrail, úgyhogy ezt a vonalat inkább elengedem és maradok pozitív, miszerint teher alatt nő a pálma. 

Hajtás után megnézzük, mennyire.

 

A közelmúlt Bilbao elleni meccsei legalábbis vegyes képet mutatnak. A 3-1-re hozott kupadöntő után a spanyol szuperkupában futottunk bele egy igazi baszk maflásba (életem egyik legrosszabb futballemléke), mikoris egy értelmezhetetlen meccsen egy négyessel lettünk gazdagabbak. A visszavágó szenvedős 1-1-ét sem szívesen idézem fel, ahogyan a szezonnyitó 0-1 sem volt a legszebb meccs, hiába biztosította Lajos az első három pontot akkor. A számok tehát nem mutatnak sok jót, de hát a statisztikában nem ismeretlen, hogy a szélső értéket kivesszük (0-4), így már viszont nekünk áll a zászló. Zseniális tudomány, nem?

A jelenleg nyolcadik helyen vitézkedő baszk alakulattól a szívem mélyén nem tartok igazán. Csapatunk a Monsieur, Adriano és Rafinha kivételével bevetésre kész, míg a Bilbao fontosabb játékosokat kénytelen hiányolni Garcia, Aduriz és Laporte személyében. És miután a baszk kollégák is tudják, hogy három meccs vár rájuk zsinórban a Barca ellen, nincs más választásuk, mint nyíltsisakos küzdelmet folytatni, ami nekünk fekszik. Erre utalt egyik nyilatkozatában Valverde mester is, aki azt mondta, csapatának nincs rejtegetni-, tartalékolni valója a kupára, most a három bajnoki pontért megy a vasárnapi meccs.

A Bilbao az idényben egyébként sem mutat világverő formát, hisz emlékezzünk milyen könnyelműen szórták a pontokat a Deportivo, a Malaga, a Las Palmas vagy épp a Granada ellen, míg a Barcelona 21 mérkőzés óta veretlen.

Nagy küzdelmet várhatunk a Busquets - San José párostól a középpályán, hiszen amelyikük inkább tudja az akaratát érvényesíteni, annak lesz tere szervezni, előkészíteni a támadójátékot. Mutatkozik némi esély arra is, hogy ketten pont kioltják majd egymást, ám a Barca számára még ez sem tragédia, hiszen a balon Iniesta, a jobbon pedig Turan siethet csapatunk hallgatag (vagy Nyolcemeletes) Drugicsának segítségére.

Leo mindezenközben új cipőt kapott az Adidastól, így hiába is várom, hogy a gardróbból előbányássza azt, amelyikkel élete egyik legszebb gólját lőtte, pont a Bilbao ellen, de bízzunk benne, hogy legalább a régi talpbetétet átteszi az új csukába. Addig is ezzel búcsúzom, megunhatatlan képsorok:

Várható kezdők:

Barcelona (4-3-3): Bravo; Vidal, Pique, Mascherano, Jordi Alba; Busquets, Turan, Iniesta; Neymar, Suarez, Messi.

Athletic Bilbao (4-5-1): Iraizoz; De Marcos, Gurpegi, Laporte, Balenziaga; Beñat, San José; Eraso, Susaeta, Williams; Muniain.

Játékvezető: Mateu Lahoz

Sport1 - 20:15


comments powered by Disqus

Facebook

Következő mérkőzésünk

Powered by whatsthescore.com

A bajnokság állása

Widget powered by WhatstheScore.com

Feedek