AJÁNLÓ
 
10:54
2014. 09. 03.
A Tot El Camp az alábbi címen üzemel tovább: totelcamp.blog.hu Részletek a költözéssel kapcsolatban...
A bejegyzés folyatódik
 
10:54
2014. 09. 03.
A kupadöntős ellenfelünkhöz látogatunk ezen a szép szombat délutánon, akik eddig...
A bejegyzés folyatódik
 
10:54
2014. 09. 03.
Mosolyból sokféle létezik. Van felhőtlen, van keserű, van erőltetett, van vidám,...
A bejegyzés folyatódik
 
10:54
2014. 09. 03.
Visszavágó. Nem szeretem ezt a szót, mert mintha kódolva lenne bele, hogy most a másik...
A bejegyzés folyatódik
Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Blogtalálkozó

0 komment

Menthetetlenül és visszavonhatatlanul elérkezett a pillanat, amikor kísérletet teszünk arra, hogy egy személyes találkozó formájában is elkezdjük a szezont. Magyarán ez azt jelenti, hogy az alant jelölt időpontban és helyen mi ott leszünk, Ti meg eldöntitek, hogy Ti is-e, vagy sem-e?

Hogy miért? Miért ne és mert csak!

Hogy miért most? Miért ne most és mert csak!

Hogy miért ott? Miért ne ott és mert csak!

Az időpont: 2014. szeptember 13. (a meccs 16:00-kor kezdődik, mi 15:00 magasságában már biztosan ott leszünk, habfehér öltözetünkről leszünk felismerhetők)

A helyszín: a Grund (minden szükséges információ a linkben)

Persze vannak értelmesebb indokaink is:

1. Ez az első szombati meccsünk, amiért azért érdekes, mert ha akadnak olyanok, akik szívesen megkísérelnék asztal alá inni vigviket akarnának ez alkalomból különböző alkoholtartalmú italokat fogyasztani, esetleg pozitívumként értékelik, hogy másnap lesz lehetőségük fáradalmaikat kipihenni. A statisztika azt bizonyítja, hogy társadalmunk jelentősebb hányada hétfői napokon kezdi meg – akár iskolai, akár munkahelyi – kötelezettségeit, másnaposan meg rohadtul kínkeserves mindkettő.

2. A meccs 16:00-kor kezdődik, ami azért jó, mert ha valaki úgy gondolja, akár még utána elindulhat (esetleg meg is érkezhet) otthonába. És ez még akkor is igaz lehet, ha nem a fővárosban található az a bizonyos otthon.

3. Az ellenfél nem az ócskábbak közül való (Bilbao), tehát kicsi az esély a főattrakció unalombafulladásába húsz perc után.

4. Ugyanakkor a meccs hazai pályán lesz, tehát esély mutatkozik arra, hogy nem keserű szájízzel zárul a főattrakció.

5. A végeredmény lehet bármi, azt lehet megünnepelni, avagy akármilyen szeszekbe belefojtani a bánatot. (Najó, ez örökérvényű, nem dátumhoz kötött…)

6. Mert csak!

Meg szeretnék kérni mindenkit arra, aki biztos abban, hogy akar nekünk söröket fizetni megtisztel minket jelenlétével, a kommentsorban(!) jelezze ezirányú szándék(nyilatkozat)át. Ez azért érdekes, mert bizonyos létszám felett nem árt helyet foglalnunk, különben kénytelenek leszünk igen-igen magas nívójú vizuális és verbális futballkultúra helyett az utcán „hullamadrid”-okat kántálva kukákat széjjelrúgdosni.


comments powered by Disqus

Facebook

Következő mérkőzésünk

Powered by whatsthescore.com

A bajnokság állása

Widget powered by WhatstheScore.com

Feedek