AJÁNLÓ
 
12:00
2016. 11. 27.
A Tot El Camp az alábbi címen üzemel tovább: totelcamp.blog.hu Részletek a költözéssel kapcsolatban...
A bejegyzés folyatódik
 
12:00
2016. 11. 27.
A kupadöntős ellenfelünkhöz látogatunk ezen a szép szombat délutánon, akik eddig...
A bejegyzés folyatódik
 
12:00
2016. 11. 27.
Mosolyból sokféle létezik. Van felhőtlen, van keserű, van erőltetett, van vidám,...
A bejegyzés folyatódik
 
12:00
2016. 11. 27.
Visszavágó. Nem szeretem ezt a szót, mert mintha kódolva lenne bele, hogy most a másik...
A bejegyzés folyatódik
Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Átok

0 komment

Az Anoetában tett legutóbbi látogatásunkkor állítólag kikötöttem, hogy én akarom írni a legközelebbi Soci beharangot, de hiába mondtam a többieknek, hogy biztosan részeg lehettem, illetve a feleségem fizette a helikoptert, nem hittek nekem, úgyhogy enyém a lehetőség.

Nézzük.

 

 

Baszkföldre utazni sosem jelent jót. Kicsit ilyen házhoz menni érzésem van, mindig és különösképp így van ez Anoetával. Pedig a helyzetünkben nem nagyon van lehetőség újabb pontokat hullajtani. Különösképp hogy a király pribékjei 2-1 arányban múlták felül a szegény Gijónt és így pillanatnyilag 7 pontos előnnyel feszítenek a tabella élén fehér feliratos fehér mezükben.

A szocik sajnos jó formában vannak, az ötödik helyen tanyáznak, kitartó, kemény munka eredményeként, hatékony rendszert működtetnek a Barca B éléről távozott Eusebio vezetésével, otthoni mérlegük impozáns, magabiztosan verték például az Atleticót, akivel mi csak ixeltünk. Van félnivalónk Williantól, aki egészen gyökeret vert a támadóharmad közepén, stabil a középpálya, egészen masszív védekezés jellemzi őket.

A Barcelona formája viszont egyelőre leginkább azzal a szóval írható le, hogy: esetleges. Sokat fejtettük már jelen hasábokon ezt, úgyhogy mélyebben nem mennék bele most, de nagyon kiszámíthatatlan, hogy egyes mérkőzéseken milyen passzban és hatékonysággal áll neki a csapat a feladatnak.

Ráadásul Piqué játéka kétséges, tegnapig úgy volt, hogy a keretből is kimarad, Turan minden bizonnyal elkpta Messitől a fertőzést, mert most ő szaladgál a WC-re az indokoltnál gyakrabban. Iniesta, Umtiti és Mátyás továbbra is hiányzik, azonban az utazó  ígéretes B tehetségekkel egészült ki, hiszen a csapattal tart Carles Alena és Marlon is. Reméljük pályára is léphetnek, mert azt jelentené, hogy.

 A hétközi kupameccs ismét Rotálni engedi Luchót, így kétszer is bevethető a rendelkezésre álló legerősebb felállás, így ma nagy meglepetések nem lehetnek, legalábbis e téren biztosan nem.

Mindent összevetve, kemény este vár ránk egy igazán emblematikusan félelmetes helyen, de valamiért az az érzésem van, hogy ma megtörik az átok.

Ördögűzés kell ide, azt mondom én. 

Vagy a piócás ember.

Forma:

Barcelona: WWLWDW

Real Sociedad: LLWWWW

Várható kezdők:

Barcelona (4-3-3): ter Stegen; Roberto, Pique, Mascherano, Alba; Busquets, Rakitic, Gomes; Messi, Suarez, Neymar

Real Sociedad (4-2-3-1): Rulli; Martinez, Inigo, Navas, Yuri; Illarremendi, Zurutuza; Oyarzabal, Xabi Prieto, Vela; Willian

Sport1, 20:45

Vezeti: Gil Manzano

 


comments powered by Disqus

Facebook

Következő mérkőzésünk

Powered by whatsthescore.com

A bajnokság állása

Widget powered by WhatstheScore.com

Feedek