AJÁNLÓ
 
15:10
2015. 08. 23.
Kissé szokatlan időpontban, az ebéd utáni szieszta idején kell megvívnia a csapatnak...
A bejegyzés folyatódik
 
15:10
2015. 08. 23.
Mióta 2012 nyarán Guardiola elhagyta a csapatot, önkényesen is ragaszkodunk ahhoz, hogy...
A bejegyzés folyatódik
 
15:10
2015. 08. 23.
A hét közben a Camp Nouban elbukott valenciaiakért szól a harang. (...) 3, 2, 1. Tartományi...
A bejegyzés folyatódik
 
15:10
2015. 08. 23.
A török Galatasaray hátvédjére (auuccs, sry) asszociáló kupaellenfeleink sorozatos darálása...
A bejegyzés folyatódik
 
15:10
2015. 08. 23.
Mivel vigvik a Pedro tripla óta katatón állapotban van, s ha akad is néhány tiszta perce...
A bejegyzés folyatódik
Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Bilboring

0 komment

Pénteken elrajtolt a La Liga 2015-16-os szezonja, amely egyelőre takaréklángon égve ad támadási felületet a kétkedőknek (5 meccs 2 gól). Vasárnap szokatlan időpontban lehet kozmetikázni, hiszen a bajnoki címvédő idén először (ja, nem) a bilbaoi San Mamésben lép fel, ahol igyekszik revansot venni az elveszített Spanyol Szuperkupáért. Hajtás után Zombori Sanyi szakértelmével ontjuk magunkból a sablont.

 

Pontosabban ontanánk. De senkit nem érdekel. Az egyszerű blogger rémálma az ilyen hármas penetration, amikor már nem tud megújulni az ember, hiszen mindenki pontosan tisztában van az ellenfél kvalitásaival és a pillanatnyi formákkal. A helyet viszont ki kell tölteni valamivel...

A Spanyol Szuperkupa elvesztése még fájdalmas emlékként él a képzeletünkben, már csak azért is, mert ezzel eldőlt, hogy nem lesz újabb hatkupás idényünk. Szar is a Barca szurkolók élete, hogy ilyen problémáik vannak... Ami fontosabb, hogy az Athletic megérdemelten húzta be a trófeát, mert gyakorlatilag nem volt reális esélyünk a párharc során. 31 évnyi várakozás után pedig meg is adták a módját az ünneplésnek.

A mai meccsnek már bizakodóan vághatunk neki. Amíg nekünk volt egy hetünk összegereblyézni magunkat a váratlan pofon és a többször megénekelt sikertelen előszezon után, addig Bilbaoék egy megnyert meccset buktak el Zsolnán. A visszavágón esedékes győzelmi kényszer miatt akár rotálhatna is Valverde, de a hiányzók listája így is végtelen: Iturraspe, San José, Inaki Williams, Muniain, Etxeita és Kike Sola is kénytelen lesz kihagyni a bajnoki rajtot.

Nálunk valamivel jobb a helyzet, Piqué barátunk jól időzített eltiltását leszámítva (it's time to fight, Marc). San Pedro fájdalmas búcsút vett a csapattól és Fábregashoz hasonlóan behódolt a sötét erőket vezető Dark Mounak. A váltás érthető, a klub kasszájába került della több mint amennyire előzetesen számítani lehetett, mégis hiányozni fog a kis tenerifei csajozós fogsora. Halilovic kölcsönadása is megoldódott, külön öröm, hogy sikerült a bajnokságon belül lepasszolni, így most már a Gijón első osztályú tagságáért küzdhet. Ami a sérülteket illeti, Lucho pozitív híreknek örülhetett az emergency roomtól: Alba megkapta az orvosok engedélyét a játékra, a Marca és a Sport pedig egyenesen a kezdőbe várja a saját nevelésű balfutót. Ezt azért illik fenntartásokkal kezelni, noha Mathieutől ma biztosan megment minket az Isten. Alves havercsótánya (LoL) is túl van már a mumpszos betegségén, ezzel szemben Enrique 1-3 hétben fogalmazta meg a visszatérésnek lehetséges időpontját. Nebasszamámeg. Helyét Rafinha veheti át a támadósorban, míg a középpályán a Busquets-Rakitic-Iniesta hármasnak kell felülkerekednie a súlytalanságon.

Az Atlético tegnap már elkezdte, nekünk sem illene lemaradni. Az első néhány forduló mindig nehéz, pláne egy sikeresen elbaszott felkészülést követően, de nagy hiba lenne korán lépéshátrányba kerülni a közvetlen riválisainkkal. A győzelem viszont nem csak önbizalmat adhatna a folytatásra, hanem az egyik legkeményebb terep abszolválást is jelentené.

közbepedrogól 


comments powered by Disqus

Facebook

Következő mérkőzésünk

Powered by whatsthescore.com

A bajnokság állása

Widget powered by WhatstheScore.com

Feedek