AJÁNLÓ
 
22:00
2016. 12. 07.
A Tot El Camp az alábbi címen üzemel tovább: totelcamp.blog.hu Részletek a költözéssel kapcsolatban...
A bejegyzés folyatódik
 
22:00
2016. 12. 07.
PSG - Barcelona 4-0 Amikor egy edző eldönti, milyen hadrendben küldi pályára fiait,...
A bejegyzés folyatódik
 
22:00
2016. 12. 07.
Visszavágó. Nem szeretem ezt a szót, mert mintha kódolva lenne bele, hogy most a másik...
A bejegyzés folyatódik
 
22:00
2016. 12. 07.
Mielőtt bárki megkérdezi, a címnek semmi köze sincs a meccshez, meg nem gondoltam semmire,...
A bejegyzés folyatódik
Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Törököt fogtak a németek

0 komment

török zúzok

Barca - Mönchengladbach 4-0

Habár lényegében barátságos mérkőzést játszottunk tegnap, néhány keresetlen szót megérdemel a produkció, egyrészt az 1000 fölötti passzmennyiség önmagában megsüvegelendő, másrészt minden nyári szerzemény kezdőként kapott lehetőséget, így róluk is megemlékezhetünk. Hajtás után a minimalista értékelő.

 

Cilessen (-) - Büszkén nyilatkozott a lehozott clean sheetről. Apróbb szépséghiba, hogy ennek elkerülése jóval nagyobb bravúr lett volna részéről, lévén valóban kapura tartó lövése nem akadt az ellenfélnek. Ráadásul még Piqué sem volt ott, hogy egy mellé szálló lövést beöngóljon.

Vidal (8) - Messi benn nyaral középen egy ideje, így a jobb szél bejátszása általában egy emberre marad. Ez most az alapvetően jobbszélső Vidalnak kifejezetten faszipántosan sikerült. És ennek csak részben oka a csoffadt ellenfél. Persze messzemenő következtetéseket egy döglött macska földhözvágásából ne vonjunk le, de máris felröppent a hír, hogy Lalyos edzője Lajos talán újra beveszi a buliba. Támogatom, mert kívülről nézve nincs gond vele.

Mascherano (8) - Lucho most nagyon eltalálta a csíziót, minden sorban egy rutinos játékost szerepeltetett, ezzel pont megvolt az egyensúly a lelkesedés és a rutin között. Ennek az elvnek "esett áldozatul" a kisfőnök (meg persze a többiek sérüléseinek). De ő az a típus, aki az ifjúság közül sem lóg ki lefelé a lelkesedés tekintetében.

török zúzok

Umtiti (7,5) - Nagy szerencse, hogy férfi, és abból is ilyen fertelmes pofázmányú, különben a végén szerelmes lennék bele. Bár azzal, hogy bal lábas, még így is nagyon csábító. Eddig minden egyes meccsel csak egyre jobban meggyőz - el ne kiabáljuk. (Amúgy a franciáknak ez az Umtiti-Varane párosa eléggé odabaszósnak tűnik hosszú távon.)

Digne (7) - Kicsit kifelejtették a játékból. Volt egy lövése, ami bár ne lett volna, amúgy meg elbütykölt csendben. Nem nagy merészség kijelenteni, hogy nem lesz belőle soha első számú balbekk nálunk. Ha ezzel a mostani szerepével megelégszik, és nem esik vissza a teljesítménye, akkor mindenki boldog lehet.

Gomes (7,5) - Pusztuljak meg, nekem ez tulajdonképpen tetszett. Többnyire jól helyezkedett, olvasta a játékot, nem hibázott (126 passzt indított és összesen kettőt (2) rontott, az 98,4%-os pontosság), ügyesen szerzett labdákat, ha meg az kellett, akkor rombolt. A játékot lassan forgatja nagyon, legalábbis egy jó Busihoz képest, de egyébként még a busquetsesque csel is megvolt a pálya közepén. Nincs itt nagy gond az ő leigazolásával, csak könyörgöm ne kreatív poszton játszassuk már, pláne ha ott van a keretben...

török zúzok

D. Suárez (8,5) - Mert ebből a fickóból meg csak úgy folyik virtuóz labdarúgás. Jó lenne párszor komolyabb meccsen bedobni, hogy lássuk mire képes, ha nincs ennyire szabadjára engedve.

Iniesta (8,5) - A számára patikamérlegen kimért 60 perc alatt nyomott egy 108/118 passzmutatót. Az 90 percre extrapolálva 162/177. Egyebet kár is lenne ehhez hozzáfűzni.

Messi (8) - Ő az a csávó, aki abból él, hogy az esti egészségügyi sétáját hetente kétszer félig-meddig beáldozza, és a megszokott szép park helyett egy famentes, durván körbefalazott mezőn abszolválja, ahol ráadásul mindenféle népek kiabálnak a nyugalom megzavarására alkalmas csúnyaságokat, és még a családját sem viheti magával. Hát nem csoda, hogy ennyit keres, én is totál kiészülnék, ha ilyen körülmények között kellene sétálnom másfél órát. Nyilván a rekord miatt játszott egyébként, de az is látszott, hogy azért nem motiválja olyan mocskosul a dolog.

török zúzok

Arda (9) - Ott csűrte el a karrierjét, hogy elment az Atléticóba. Szerintem 29 évesen már késő, hogy stabil kezdő helyet harcoljon ki magának nálunk, pláne, hogy ehhez minden emberi számítás szerint Neymart kellene kitúrnia. De attól még ez persze fasza volt, különösen a második gólja tetszett, ott volt a másfél labda hely, amit ha eltalál, akkor biztos gól - kinézte, bebelsőzte, ilyen pofon egyszerű játék ez. (Cserébe a harmadiknál a nagyon csucsu akciót elizélte azzal, hogy eltalálta a szerencsétlen kapust, de megbocsájtjuk neki, mert végül így is gól lett.)

Paco (6,5) - Bizonyos internetes szubkultúrákban terjed egy belsős vicc, hogy ha valaki eléri a 30 éves kort szüzen, akkor abból varázsló lesz. (Hülyeség egyébként, Bendak már a negyvenen is rég túl van, de még egy nyamvadt kártyatrükk se megy neki rendesen.) Na most Paco ennek valami Barcás verziójára hajt. Aki ebben a Barcában lejátszik középcsatárként - Messi és Iniesta előtt - mondjuk 1000 percet gól nélkül, annak én megítélem a mágus titulust. Hajrá, Paco! (Not.) Tegnap meccs közben azt írtam a levlistre, hogy olyan, mint Pippo "passzaim, cseleim, bombagóljaim" Inzaghi, csak nem lő gólt. Most is ezt gondolom.


comments powered by Disqus

Facebook

Következő mérkőzésünk

Powered by whatsthescore.com

A bajnokság állása

Widget powered by WhatstheScore.com

Feedek