AJÁNLÓ
 
21:45
2015. 06. 03.
 
21:45
2015. 06. 03.
A nagy játékosok kiteljesedése mögött mindig egy befolyásos edző áll. Messinek ott...
A bejegyzés folyatódik
 
21:45
2015. 06. 03.
Mivel az odavágón Munir elbaszta a bulit, és semmi érdemleges nem maradt mára, így...
A bejegyzés folyatódik
 
21:45
2015. 06. 03.
BATE Boriszov - Barcelona 0-2 (0-0) Rendhagyó értékelő következik, mert hogy nem értekelem...
A bejegyzés folyatódik
 
21:45
2015. 06. 03.
A Tot El Camp az alábbi címen üzemel tovább: totelcamp.blog.hu Részletek a költözéssel kapcsolatban...
A bejegyzés folyatódik
Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Suárez könyvbemutató

0 komment

Tényleg nagyon rajta voltunk, hogy legyen az év végén valami blogtalálkozó. Csak hát tudjátok, mi is emberek vagyunk (kivéve Bendak, johneagle és ladlac), szóval első a család. A második meg a Real Madrid - egy (jó, öt) szóval: ez most nem jött össze.

De azért ezt a könyvbemutatót feltétlenül ajánljuk figyelmetekbe, mert garantáltan jó lesz. Az Akadémiai Kiadó lassan három évvel ezelőtt éppen közös kedvencünkkel, a Hunter-féle Barca-könyvvel kezdte meg a minőségi focis könyvek magyar fordításainak kiadását, most új csillagunk, Suárez önéletrajzi írása került sorra.

 

Magáról a könyvről - lévén hogy még nem olvastam - egyelőre nem sokat tudok, de két dolgot azért mondanék. Egyrészt szerzőként Suárez maga szerepel. Ez nem teljesen szokatlan, de tipikusan azért inkább a háttérben dolgozó publicistát szokták megnevezni valami kerülőúton (pl.: Kovács János elbeszélésében, vagy hasonló). Ez nekem szimpatkus dolog, hogy egy önéletrajzot maga a főszereplő jegyez, nem valaki más - ha marketingtrükk csupán, akkor jelentem: bedőltem. A másik dolog, ami eszembe jutott, hogy a Suárezhez mérhetően balhés Ibrahimovic hasonló könyve rettentő szórakoztató, de egyben tanulságos is szerintem. Mi mindenképp el fogjuk olvasni, és megosztjuk majd veletek a tapasztalatainkat.


comments powered by Disqus

Facebook

Következő mérkőzésünk

Powered by whatsthescore.com

A bajnokság állása

Widget powered by WhatstheScore.com

Feedek