AJÁNLÓ
 
14:10
2015. 05. 02.
Tovább folytatódik az idegtépő versenyfutás a bajnoki aranyért. Az olasz és a francia...
A bejegyzés folyatódik
 
14:10
2015. 05. 02.
Hatalmas gyomrosként éljük meg az elmúlt heteket. Lehetetlen bármit is írni, tippelni,...
A bejegyzés folyatódik
 
14:10
2015. 05. 02.
Feltehetőleg valamilyen sötét mágia vagy egyéb boszorkányság védi az Anoetát, más...
A bejegyzés folyatódik
 
14:10
2015. 05. 02.
Furcsa és váratlan dolgok történtek az európai labdarúgásban hétközben. A Bayern...
A bejegyzés folyatódik
 
14:10
2015. 05. 02.
Bevallom, valamennyire kishitű vagyok Barca-drukkernek. A csapat rekordot rekordra halmoz,...
A bejegyzés folyatódik
Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Spanyol bajnokság, 35. forduló: Córdoba CF - FC Barcelona

0 komment

Jelentős hétvége előtt állunk, ugyanis előzetesen úgy számolgattunk, hogy mostanában lehet majd leszakítani magunkról a Real Madridot. Ehhez először le kell győzni a Cordobát, majd kiszurkolni a Sevillának, hogy tovább nyújtsák a hazai veretlenségi sorozatukat. Egyik sem lesz egyszerű, de nyilván valamivel esélyesebb, hogy mi örülhetünk ma este. Fél szemünket persze a Bayernen kell tartanunk, és volt már kellemetlen meglepetésekben idén részünk, szóval csak óvatosan, mint mindig. De az előjelek azért jók.

 

Sok újdonságot már nem tudunk a csapatról elmondani. Bár még simán maradhatunk bármiféle kupa nélkül, de nincs okunk rá, hogy ne bízzunk a bennük.  Imponáló magabiztossággál darálták be azt az áprilist, amitől annyira tartottunk. A Sevilla ellen botlottak csak, de az is egy negyvenöt perces kisiklás volt csupán. Ha meg zavarban voltunk, mint a Valencia ellen, akkor meg a szerencse segített ki, és hát tudjuk, kiknek szokott szerencséje lenni. Döbbenetes módon még arra is volt lehetősége Luchonak, hogy forgassa a csapatát, így aztán kívülről szemlélve még fizikálisan sem lehetnek nagy problémáink. Egyetlen dolog lep meg, a csatárokhoz kevésbé nyúl, ami nyilván egyfajta kényszer is (nincs minőségi csere, mindegyik utál lejönni), mégis meglepő volt látni a Getafe ellene, hogy Pedro beállításával átálltunk egy 4-2-3-1-re, és nem hozta le egyik támadót sem.

Bravo ma huszonegyedszer tarthatja gól nélkül a kapuját, amivel megdöntheti Valdés és Zubizarreta húszmeccses rekordját. A hétközben pihenő Piqué biztosan kezd, és csak remélni tudjuk, hogy Bartra lesz a párja. Alba frissességéről Lahoz gondoskodott, Alves helyett viszont Adrianot akarjuk a kezdőbe, Daninak múltkor nagyon jót tett egy kis kihagyás. A középpálya megfelelően lett rotálva, így meglepne, ha nem a Busquets, Rakitic, Iniesta trojka kezdene, bár befejezni biztos nem így fogják a mérkőzést. Elől talán Pedro is megkapja ma a bizalmat, de hogy Neymar vagy Suárez helyett, arról valószínűleg fej vagy írással döntenek majd a kezdő sípszó előtt.

A Cordoba egyébként borzasztó formában kullog a mezőny után, jelenleg tizenkét pontra vannak a bentmaradó tizenhetedik helyről. Teljesen reménytelen helyzetben vannak, eddig három győzelmük van, lehetetlennek tűnik, hogy innen a maradék négyet behúzzák. És hát valljuk be, valószínűleg azzal sem maradnának bent. Tehát két opció van, vagy megpróbálják megragadni az utolsó szalmaszálat, hiszen matematikailag még van esélyük, vagy folytatják abban a rossz formában, amiben hónapok óta vannak. Egyébként nem számítanak könnyű ellenfélnek, szoros meccseket játszanak, csak a végén mindig a rossz oldalon állnak. A Camp Nouban is csak az utolsó fél órában törtek össze, így szenvedték el ide legnagyobb, 5-0-s vereségüket. Az első húsz percet kellene igazán meggyomni, aztán reméljük, hogy gyorsan le tudjuk rendezni az érdemi dolgokat, az elődöntő előtt nem hiányzik egy hajtós összecsapás.

Várható kezdők:

Bravo - Alves - Piqué - Bartra - Alba - Busquets - Rakitic - Iniesta - Pedro - Neymar - Messi

Juan Carlos - Crespo - I. Lopéz - Pantic - Edimar - Krhin - Abel - Bebé - Fidel - B. García - Ghilas

TV: 16.00, Sport2


comments powered by Disqus

Facebook

Következő mérkőzésünk

Powered by whatsthescore.com

A bajnokság állása

Widget powered by WhatstheScore.com

Feedek