AJÁNLÓ
 
10:00
2016. 06. 15.
A Tot El Camp az alábbi címen üzemel tovább: totelcamp.blog.hu Részletek a költözéssel kapcsolatban...
A bejegyzés folyatódik
 
10:00
2016. 06. 15.
PSG - Barcelona 4-0 Amikor egy edző eldönti, milyen hadrendben küldi pályára fiait,...
A bejegyzés folyatódik
 
10:00
2016. 06. 15.
Visszavágó. Nem szeretem ezt a szót, mert mintha kódolva lenne bele, hogy most a másik...
A bejegyzés folyatódik
 
10:00
2016. 06. 15.
Mielőtt bárki megkérdezi, a címnek semmi köze sincs a meccshez, meg nem gondoltam semmire,...
A bejegyzés folyatódik
Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Scout reports #3: Magyarország

0 komment

Magyarország

 

Nem vacakolnék sokat, szerintem vegyük meg az egész csapatot.

Király Gabi lehetne az új Pinto, nem tudom mennyire tud énekelni, meg zenélni, de végülis Vahin se tudott, csak szeretett. A lényeg, hogy csupaszív ember, és nem mellesleg jó kapus. Aztán ott van Fiola, aki alapból hiányposztra jönne, de egyébként is jó vételnek tűnik: most bemelegített Arnautoviccsal Cére, és azzal fog igazán meggyőzni majd mindenkit, amikor a portugálok ellen nem csak hibátlan védőmunkát produkál, hanem gólpasszt is ad. Lang és Guzmics tökéletes választás Vermaelen és Bartra helyett. Kádár meg Adriano pozícióját örökölheti a keretben - bár megjegyzem, hogy akár Jordi Albát is kitúrhatja, elvégre ő a legjobb magyar játékos.

Magyarország

Hát Gera Zoliról a hülye is látja, hogy ő az új Xavi, amúgy is, a Maestro távozása óta nincs egy igazán rutinos emberünk, aki mesterien lassítja a játékot, ha arra van szükség. Nagy Ádám százszor jobb, mint az őrült törökünk, és egy vagon pénz is kaszálhatnánk a cserén. Kleinheisler Messi László a legnehezebb ügy, mert érte fél Európa sorban fog hamarosan állni - gyorsan le kell rá csapni.

Németh Krisztián már csak marketing okok miatt is kell: megvesszük, és visszadjuk kölcsönbe Katarba. De az az igazság, hogy Munir helyett simán el tudom képzelni a keretben.  Dzsudzsákot is elhoznám, megmondom őszintén, a hócipőm tele van a tükörszélsőkkel. Én a klasszikus 4-3-3-on nevelkedtem, ahol a szélsők a vonalat tapossák, nem pedig össze-vissza elkolbászolnak középre. Láthatnánk végre néhány tisztességes beadást! Végezetül Szalai. Ő nem szorul indoklásra, nem tud se labdát kezelni, se cselezni, se passzolni, de iszonyat fontos gólt lő - perfekt Suárez helyettes! Emlékezzünk rá, Lajosnak is milyen hosszú gólcsendje volt, amikor ideigazolt, nem jelent az semmit.

Magyarország
"Gyönyörű kombináció (...) kiváló mozgás. Tiszta Barcelona, hihetetlen: mint Messi és Suárez. Tiszta Barcelona!" /Bilic (középen)/ forrás: index.hu


comments powered by Disqus

Facebook

Következő mérkőzésünk

Powered by whatsthescore.com

A bajnokság állása

Widget powered by WhatstheScore.com

Feedek