AJÁNLÓ
 
18:54
2015. 09. 23.
Tovább folytatódik az idegtépő versenyfutás a bajnoki aranyért. Az olasz és a francia...
A bejegyzés folyatódik
 
18:54
2015. 09. 23.
Hatalmas gyomrosként éljük meg az elmúlt heteket. Lehetetlen bármit is írni, tippelni,...
A bejegyzés folyatódik
 
18:54
2015. 09. 23.
Feltehetőleg valamilyen sötét mágia vagy egyéb boszorkányság védi az Anoetát, más...
A bejegyzés folyatódik
 
18:54
2015. 09. 23.
Furcsa és váratlan dolgok történtek az európai labdarúgásban hétközben. A Bayern...
A bejegyzés folyatódik
 
18:54
2015. 09. 23.
Bevallom, valamennyire kishitű vagyok Barca-drukkernek. A csapat rekordot rekordra halmoz,...
A bejegyzés folyatódik
Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Spanyol bajnokság, 5. forduló: Celta Vigo - FC Barcelona

0 komment

Nagy örömmel tudatjuk veletek, hogy egy új formátum debütál a blog hasábjain. Bevezetjük a villámbeharangokat, mi időt spórolunk az írással (maximálisan kihasználjuk az a kétszer harminc-negyven perc szabadidőt, ami jutott a napra), ti időt spóroltok az olvasással. Nem tudjuk, hogy lehet ilyen sűrű a naptár, mi legalábbis alig bírjuk a tempót, de ezt ráfoghatjuk az idény eleji formára. Vigoba látogatunk ma este, Luis Enrique korábbi csapata tavaly sem adta olcsón a bőrét.

 

Bár hagyományosan nem könnyű ellenfél a Celta idegenben, ma is joggal tarthatunk tőlük, ugyanis jó formában kezdték az idényt. Négy forduló alatt ugyanúgy tíz pontot szedtek össze mint a Real, és hozzánk hasonlóan még veretlenek. Hétvégén a Sanchez Pizjuanból is három ponttal mentek haza, a Nolito - Orellana duó pedig gólerősebb egyelőre, mint a Messi - Neymar páros. Kicsit azért mégis bajban vagyunk, ha be akarjuk lőni az erősségüket, mert ha megnézzük, elverték a Levantét, a Rayot, és a pocsék formában kezdő Sevillát, illetve ikszeltek a friss feljutó Las Palmassal. Inkább mondanánk, hogy a keret képességeihez képest jó formában vannak, minthogy óriási meglepetés készül idén Vigoban.

Tavaly az egyetlen gólunkat ő szerezte a Celta ellen

Valamelyest a Barcára emlékeztet a 'többet rúgunk, mint kapunk' játékuk, csak a madridiak ellen úszták meg kapott gól nélkül, a Las Palmas meg egyenesen hármat rúgott nekik. Igazából abban bízhatunk leginkább, hogy egy adok-kapok jellegű meccsből mi jönnénk ki jobban, bár idén nem lehetne megvádolni a támadóinkat kíméletlen befejezésekkel. A Levante ellen lehetett pihentetni, hétvégén is inkább belefér, szóval mi a legerősebb összeállítást várjuk Alba helyén Adrianoval, ugyanis a spanyol nyakfájdalmai miatt nem is tartott a csapattal. A hétközi forduló talán most nekünk lesz előny, Berizzo nem tudott rotálni hétvégén, a frissességet meg remélhetőleg győzelemre váltjuk.

Várható kezdők:

Ter Stegen - Alves - Piqué - Mascherano - Adriano - Busquets - Rakitic - Iniesta - Neymar - Messi - Suárez

Alvarez - Hugo Mallo - Cabral - Fontás - Planas - Pablo Hernández - Augusto Fernandez - Wass - Nolito - Orellana - Aspas

TV: 20.00, Sport1


comments powered by Disqus

Facebook

Következő mérkőzésünk

Powered by whatsthescore.com

A bajnokság állása

Widget powered by WhatstheScore.com

Feedek