AJÁNLÓ
 
13:35
2017. 01. 22.
A Tot El Camp az alábbi címen üzemel tovább: totelcamp.blog.hu Részletek a költözéssel kapcsolatban...
A bejegyzés folyatódik
 
13:35
2017. 01. 22.
A kupadöntős ellenfelünkhöz látogatunk ezen a szép szombat délutánon, akik eddig...
A bejegyzés folyatódik
 
13:35
2017. 01. 22.
Mosolyból sokféle létezik. Van felhőtlen, van keserű, van erőltetett, van vidám,...
A bejegyzés folyatódik
 
13:35
2017. 01. 22.
Visszavágó. Nem szeretem ezt a szót, mert mintha kódolva lenne bele, hogy most a másik...
A bejegyzés folyatódik
Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

No Bandi – lesz parti?

0 komment

Ezzel a büntető szóviccel próbálom leplezni a csalódottságomat, hogy Don Andrés ismét megsérült. Most ugyan csak picit, de azért na. Mindazonátal a szívem-csücske Eibar nem kellene, hogy gondot okozzon jelen pillanatban, mikor épp visszalöktük kettőbe, és parton felfelé gyorsítunk.

 

 

Eibar baszkföld Dunaújvárosa és Kazincbarcikája, nagyon szeretem őket, lelki alkatomból fakadóan mindig is rajongtam azokért, akik a semmiből csinálnak nagy sztorit és saját erejükből kerülnek oda ahol vannak, mint mondjuk pl. a Felcsút, vagy a Mezőkövesd Leicester City. Mindig örülök a kisbaszkok sikereinek, sőt még a mezük is hasonlít kicsit a mienkre.

Ráadásul jó formát is mutatnak, hazai mérlegük impresszív, Pedro Leontól kifejezetten tartok, életveszélyes labdákat rajzol a büntetőterületen belülre – lesz vele dolga a védelmünknek. Mendilibar fiai ugyanakkor képesek mélyen védekezni, akár buszozni is, de a Gijon elleni meccs megmutatta, hogy nagyon gyorsan váltanak formációt és igen aggresszívek. Nem gondolom, hogy könnyen adnák a bőrüket, de azt igen, hogy megroppanthatók.

 Velünk kapcsolatban, viszont ember legyen a talpán, aki pontos látleletet és analízist tud adni. A – részben – rotációnak köszönhető 5-0, majd a történelmi siker az Anoetában egy olyan ívet rajzolnak fel, amit szeretnék tovább nézni, de leginkább hinni, hogy kitart a szezon végéig. Új harcmodort nem látok, inkább a meglévő elemek újradefiniálását és még egy kis lépéssel nagyobb távolságot a Pep iskolától, de mondom, még kevés az infó, néhány meccsel később már nagyobb rálátásunk lesz, hogy mi változott tavaszra az őszhöz képest.

Az egyéni formák világosak.

Sergio javulóban, Messi éles, Lalyos sokkal többet dolgozik, mint eddig, Neymar rettenetesen akar és sokat tesz a védekezésbe is, Rakitic megérezte a veszélyt és úgy tűnik valami összeállt benne, Sergi egészen jó, de sajnos továbbra sem védő, Arda - mikor szerephez jut - pompás, Gomes kezdi elkapni a fonalat, Paco ő Pákó, D. Suarez komoly fegyver lehet még, Piqué élete formájában, Mescherano nem, de ő nem is játszik, Alba mélyről indult, de egészen jót tett neki a konkurencia, Umtiti drága egészen komoly, Ter Stegen pedig  - VigVik kolléga félelmei ellenére - kifejezetten jó az idén.

Az tehát látszik, hogy Enrique a fejekben rendbe tett valamit. Hogy rendszerszinten mit mutat, mit jelent ez majd, mi az új halálos fegyver tavaszra, arról már ma este is többet fogunk tudni.

Várható kezdők:

FC Barcelona: Marc Andre ter Stegen; Sergi Roberto, Gerard Pique, Samuel Umtiti, Jordi Alba; Sergio Busquets, Denis Suarez, Ivan Rakitic; Lionel Messi, Luis Suarez, Neymar

 SD Eibar: Asier Riesgo; Ander Capa, Florian Lejeune, Mauro dos Santos, Antonio Luna; Gonzalo Escalante, Dani Garcia; Pedro Leon, Adrian Gonzalez, Takashi Inui; Sergi Enrich

Vezeti: Sánchez Martínez

Sport1 - 20:45


comments powered by Disqus

Facebook

Következő mérkőzésünk

Powered by whatsthescore.com

A bajnokság állása

Widget powered by WhatstheScore.com

Feedek