AJÁNLÓ
 
13:03
2016. 02. 14.
A Tot El Camp az alábbi címen üzemel tovább: totelcamp.blog.hu Részletek a költözéssel kapcsolatban...
A bejegyzés folyatódik
 
13:03
2016. 02. 14.
A kupadöntős ellenfelünkhöz látogatunk ezen a szép szombat délutánon, akik eddig...
A bejegyzés folyatódik
 
13:03
2016. 02. 14.
Mosolyból sokféle létezik. Van felhőtlen, van keserű, van erőltetett, van vidám,...
A bejegyzés folyatódik
 
13:03
2016. 02. 14.
Visszavágó. Nem szeretem ezt a szót, mert mintha kódolva lenne bele, hogy most a másik...
A bejegyzés folyatódik
Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

My sweet revenge will be yours 

0 komment

Itt az idő, drága testvéreink, bosszút állni, revansot venni, lemosni a gyalázatot, 'mit ránk kentek a Balaidos gyepén. Itt az idő, hogy megmutassuk, a 30 az új 29, biztosítani az előnyt, jelentős lépést tenni a tabella élén zárt szezon felé. Itt az idő odapörkölni a mumusnak, elűzni a rontást, különösképp, mert mindenütt jó, de legjobb otthon. 

Beharangozó következik!

(visszafogott kiemelések Tika kedvéért)

 

A kupában abszolvált egészen abszurd 8-1-es továbbjutás mentállis szufficitjével felvértezve, érdemi magabiztossággal futhatunk ki vasárnap este a Camp Nou gyepére. A beállított, majd megdöntött veretlenségi rekord, a meccshátrányban elért tabellavezetői státusz és a viszonylag kevés (1) sérült kellő alapot ad a szurkolói bizakodásra – arra , amit most érzek főzés és pálinkázás közben.

A Celta legutóbbi mérkőzései (úgy a kupában, mint a bajnokságban) nem egy sikerszéria mintázatát festik elénk, mely szerint: DDLLW. Mindkét idegenbeli meccsüket elvesztették a bajnokságban a Rayo Vallecano és a Las Palmas ellen, kifáztak a kupából és az utóbbi idő teljesítményét zuhanórepülésként lehetne leginkább leírni. (Ahol legutóbbi győzelmük sem több, mint felszálló légáramlat.)

És ha mindez még nem lenne elég: Eduardo Berizzo mester  Noltio,  Andreu Fontas, Sergi Gomez, Iago Aspas és Fabian Orellana játékára sem számíthat, pedig a fenti ötös stabil kezdő és a Celta alapjátékának szerves egységei, aminek okán biztosra vehetjük, hogy az argentin mester változtatni kényszerül a megszokott taktikán, így a magasan produkált nyomás hiányában jóval nehezebb dolguk lesz minden idők támadótriójának megállításában.

Luis Enrique jóval szerencsésebb.

Messi – olybá tűnik – maga mögött hagyta vesebántalmait és noha biztosra vehető, hogy nem lesz száz százalékos, de egy hetvenöt százalékos Messiért is százmilliókat adna bárki, akinek van. Lábsérüléséből felépült törökünk is csatára kész, így ha mesterünk akarja, a legerősebb tizenegyet is pályára küldheti, én erre is számítok, már csak azért is, hogy az első perctől kezdve világosak legyenek az erőviszonyok.

Miután visszavontabb védekezésre számíthatunk a Celta sérülés- és eltiltáscunamija okán, így valűszínűsíthető, hogy támadó középpályásainkon fog múlni a mérkőzés, illetve a három tenor mai formáján. Nem számítok nehéz mérkőzésre, akár egy hármas is belefér, bár attól tartok nem ússzuk meg kapott gól nélkül sem.

Barcelona – Celta Vigo: 20:30 – Sport2

Játékvezető: Hernandez Hernandez

Várható kezdők:

Barcelona (4-3-3): Bravo; Alves, Pique, Mascherano, Alba; Rakitic, Busquets, Iniesta; Messi, Suarez, Neymar

Celta Vigo (4-3-3): Alvarez; Castro, Cabral, Mallo, Planas; Wass, Diaz; Beauvue, Hernandez, Drazic; Guidetti


comments powered by Disqus

Facebook

Következő mérkőzésünk

Powered by whatsthescore.com

A bajnokság állása

Widget powered by WhatstheScore.com

Feedek