AJÁNLÓ
 
10:30
2016. 03. 06.
Villarreal - Barcelona 1-1 Magyarországon a rendszerváltásból én annyit értettem...
A bejegyzés folyatódik
 
10:30
2016. 03. 06.
 
10:30
2016. 03. 06.
Sociedad - Barca 1-1 Ha Szvob. hasonlatát követjük, akkor nagyjából a feszülettel...
A bejegyzés folyatódik
 
10:30
2016. 03. 06.
Sajnos bokros teendőink vannak*, kommentfogó poszt következik vitaindítónak szánt pontokba...
A bejegyzés folyatódik
Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Geil! Bár...

0 komment

eibar bajnoki

Mikor először hallottam a "gejl" szót elhangzani, már viszonylag nagy voltam, így aztán némileg meglepődve kérdeztem meg édesanyámat, mit jelent az, hogy a sütemény gejl. Túl édes, jött a felelet, én pedig csendben emészettem az infót: dehát olyan nincs, azért esszük a süteményt, mert édes.

 

Gyerekfejjel valóban szinte reménytelen egyfajta egészséges csömör állapotába eljutni, de azért valljuk meg, mindannyian ettünk már reménytelenül gejl sütit. (Viszont az ihatatlanul keserű sör élménye még várat magára.) Úgy általában már azt mondanám, hogy gyakorlatilag mindent túl lehet tolni, vagy ahogy nagyszüleink mondták: jóból is megárt a sUgye már írnom sem kell, ki az előadó?

Mostanra tényleg komolyan felmerült bennem a csapattal kapcsolatban, hogy ez már gejl. Messi meg egyenesen supergeil. Feszegeti az ember határait a csapat, a csütörtöki meccsbe én úgy aludtam bele, hogy szegény mérkőzésnek nem volt lehetősége még elkezdődni sem, de a többiek sem voltak sokkal acélosabbak, az az igazság. Igen, öregszem, meg egyéb okokból fáradt is voltam, de van ebben a fiúknak is része... És mégis...

Ugye már írnom sem kell, ki az előadó...

Ha jobban belegondol az ember, ezekbe a győzelmekbe valójában nem lehet belecsömörleni. Nem lehet belecsömörleni, mert nincs más elfogadható opció. A vereség egyszerűen nem merülhet fel lehetőségként egy versenyben - akkor minek állsz ki egyáltalán? (Oké, kivétel, ha az öt éves gyerekeddel sakkozol - de akkor is kínosan ügyelni kell rá, hogy összesítésben te nyerjél!) Szóval minden ellentétes gondolat ellenére bizony szerintem pokolian szarul fog esni, ha újra kikapunk egyszer.

De nyugi, erre most végképp minimális az esély. Persze nem azért, mert Neymar elment haza tivornyázni (egyébként ráfér, hátha belazul egy kicsit), hanem a hétközi forduló okán. Bár a mi fiaink is eléggé megviseltek a sorozatterheléstől, de már számtalanszor láttuk: a kis- és középcsapatok egyszerűen beledöglenek, ha hét közben játszaniuk kell. Az Eibar ráadásul elég fostalicska formában is van, az utolsó hatból ötöt bebuktak, két meccse gólt sem lőttek.

Sajnos nálunk is krízis van, hiszen Neymar eltiltása mellett is csúful beütött a brazil krach, és egyszerre sérült meg Adriano és Douglas. A védelemben így az alapsor várható, a középpályán a rúgással küzködő Rakitic pihenhet, helyén Roberto várható, esetleg Arda Turan. Utóbbi annak is a függvénye, miként oldjuk meg a támadósort, hiszen a török a bal szélső posztra is eséllyel pályázik. Hihetetlen módon jövő héten lesz egy kis szusszanásnyi pihi, így egyébként különösebb rotáció nem várható, s erős kezdő fogja tolni Suárezt, hogy visszacsücsülhessen a Pichichi-lista tetejére.

eibar bajnoki

Spanyol bajnokság, 28. forduló
Eibar - FC Barcelona
kezdés: 16:00, Sport 2

Várható kezdő: Bravo, Alvés, Piqué, Mascherano, Alba, Iniesta, Busquets, Roberto, Messi, Suárez, Turan
 


comments powered by Disqus

Facebook

Következő mérkőzésünk

Powered by whatsthescore.com

A bajnokság állása

Widget powered by WhatstheScore.com

Feedek