AJÁNLÓ
 
06:20
2015. 05. 30.
A Tot El Camp az alábbi címen üzemel tovább: totelcamp.blog.hu Részletek a költözéssel kapcsolatban...
A bejegyzés folyatódik
 
06:20
2015. 05. 30.
A kupadöntős ellenfelünkhöz látogatunk ezen a szép szombat délutánon, akik eddig...
A bejegyzés folyatódik
 
06:20
2015. 05. 30.
Mosolyból sokféle létezik. Van felhőtlen, van keserű, van erőltetett, van vidám,...
A bejegyzés folyatódik
 
06:20
2015. 05. 30.
Visszavágó. Nem szeretem ezt a szót, mert mintha kódolva lenne bele, hogy most a másik...
A bejegyzés folyatódik
Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Egy dupla rendel!

0 komment

Biztosan más csapatok életében is így van, amikor fut a szekér -, csak nekem nem tűnik fel, mert nem áll rá a szemem (sarka), - de az utóbbi hetekben, a városban járva-kelve határozottan megszaporodtak a Barça szurkolók. Értem ezalatt persze azt, hogy a városban járva-kelve azonnal látszik is rajtuk, ők márpedig azok.

Bevallom, jól is esik egyfajta inkognitóban odabökni egy „jó a pólód/sapkád/táskád” megjegyzést, egy feltartott hüvelykujj kíséretében és hallani a „köszönöm”-öket is.

 

 Oké, fogjuk rá a tavaszra, hogy most könnyebb elővillantani a klublogót, mint mondjuk télen, és nem kritika akar lenni, csupán egy megjegyzés, hogy bizony tavaly érezhetően kevesebben vállalták ebben a formában nyíltan a hovatartozásukat.

Ugyanakkor akad ellenpélda is. Mivel elég gyakran utazok tömegközlekedéssel, volt szerencsém már nem egyszer találkozni egy tízéves forma sráccal, aki - történhet bármi - egész évben Barça sálban és iskolatáskával utazott. A nevét nem tudom, beszélgetni is csak pár szót tudtunk, gyakorlatilag csak annyit tudok róla, hogy (naná!) Messi a kedvence a csapatból.

És mivel tudjuk, hogy a gyerekek bizony kegyetlenek tudnak lenni, könnyen elképzelhetjük, hogy ment/megy a zrika oda-vissza a suliban, amikor az egyik csapatnak jobban alakulnak a dolgai, mint a másiknak. És bizony fiatal korban sokkal nehezebb bevállalni az elkötelezettséget, mert alkalmanként nagyon kellemetlen megérkezni az osztálytársak közé egy-egy rosszabbul sikerült meccs másnapján, és méltósággal kell viselni a beszólásokat. Ráadásul akkor is, ha azok a bizonyos beszólások igencsak nehezen tolerálható formában érkeznek.

Ajánlom ezt a néhány sort és a csapat ma esti remélt győzelmét minden Barça szurkolónak, minden „ismeretlen srácnak”, de különösen „az ismeretlen srácnak” a *-as buszról!

Visca el Barça!

Spanyol kupadöntő

Athletic Club Bilbao – FC Barcelona

TV: Digisport1, 21:30


comments powered by Disqus

Facebook

Következő mérkőzésünk

Powered by whatsthescore.com

A bajnokság állása

Widget powered by WhatstheScore.com

Feedek