AJÁNLÓ
 
10:55
2016. 02. 07.
Mióta 2012 nyarán Guardiola elhagyta a csapatot, önkényesen is ragaszkodunk ahhoz, hogy...
A bejegyzés folyatódik
 
10:55
2016. 02. 07.
Még az ős NST-n született egy poszt a di Matteo-féle Chelsea BL győzelme kapcsán: "szeretni...
A bejegyzés folyatódik
 
10:55
2016. 02. 07.
Az 'útwenger' mocskolódása ellenére az Arsenal egy szerethető csapat. Szerethető a...
A bejegyzés folyatódik
 
10:55
2016. 02. 07.
A török Galatasaray hátvédjére (auuccs, sry) asszociáló kupaellenfeleink sorozatos darálása...
A bejegyzés folyatódik
 
10:55
2016. 02. 07.
A Barcelona kerete már csütörtökön megkezdte a felkészülést a River Plate ellen rendezendő...
A bejegyzés folyatódik
Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Déli harangszó

0 komment

enrique msn barca la liga valencia

A hét közben a Camp Nouban elbukott valenciaiakért szól a harang. (...) 3, 2, 1. Tartományi kistestvéreik valószínűleg nem bánják Gary bácsi csúfos kudarcát, akitől egyébként én is sikeres(ebb) karriert vártam. A Levante mai céljai szerteágazóak: a napos tengerpart renoméjának misztifikálása, a tisztes helytállás, és legfőképp az asszisztálás Lucho századik meccsén esedékes rekordbeállításához.

 

Múltkorában talán 'john' vetette fel a belső levelezőlistán, hogy a nagy menetelés közepette nehéz megnyilvánulni. Nekünk is, akik írják a posztokat, nektek is, akik kommentelitek azt. Az egyszeri szurkoló hozzászokik a jóhoz, élvezi, majd el is várja azt. A kupameccs után 'szvob' szürreális szerdát említett, én szürreális szezonnak mondanám. Nem normális, amit hétről-hétre produkál a csapat. Nem is oly rég volt már részünk hasonló periódusban, szóval rohadtul szerencsésnek mondhatjuk magunkat, hogy a Barcelonának szurkolhatunk. Párhuzamos univerzumok esetében megkerülhetetlen az összehasonlítás, ami most válik relevánssá. Luis Enrique 27 veretlenül megvívott tétmeccs után állíthatja be Pep Guardiola 2010/11-es rekordját. Az MSN formáját elnézve talán elhagyható a feltételes mód... Ha ez önmagában nem adna elég okot a cerkaágaskodásra, Messi újabb mérföldkőhöz érkezett.

enrique msn barca la liga valencia

Egy pillanat erejéig azonban kitekintenék, és dühöngenék egy sort. Mert hát mire való egy blog, ha nem erre... Nos. Az utánpótlásképzésünk az elmúlt néhány évben hanyatlásnak indult. Ezt kár is lenne szépíteni, a tények nyilvánvalóak. Ez még nem is bassza annyira a csőrömet (dehogynem), de az már annál inkább, hogy a legtehetségesebb fiataljainkkal is elkúrunk. Nekem ne mondja senki, hogy az véletlen, ami tavaly Denis Suárezzel, idén pedig Haliloviccsal történik. A szezon első felében mindketten kulcsemberei(!) a bérlő csapatuknak, majd hirtelen a kispadon kezdik jegelni őket. Valami sumákolás tuti van a háttérben. A kölcsönszerződésekben foglalt pályára lépési díjra tudok gondolni. Ha tényleg így van, akkor a kedves vezetőségünk felé fordulva, Mourinho komponálásban tenném fel a kérdést: "por qué?". Por qué a búbánatos faszáért kell eltékozolni a kincseinket? Kétlem, hogy rá lennénk szorulva arra a kis apróra. Ha más van a háttérben, akkor egy bocscsal tudok szolgálni. Nem mintha Bartomeu meg a sittes bandája megérdemelné...

enrique msn barca la liga valencia

Dühöngés befejezve. A Valencia elleni mészárlásról csak egy 16 perces összefoglalót láttam, de az MSN arca mindent elárult. A kölcsönös tisztelet és bizalom az, ami sikeressé teszi őket. Nem látom a módját a megállításuknak. Már a buszozás is megbukott mint opció, annyira mindenki felett állnak technikailag, hogy nem... Nem tudom mi lehet az ellenszer. Tényleg csak a szerencsében bízhatnak az ellenfelek. Mindig helyén kezelem a saját csapatomat, próbálok a realitás talaján megmaradni, és ha még Vincze Ottós mosolyra is gördül a pofám, ritkán ütök meg magasztos hangnemet. Az MSN-ről viszont még ezen alapelveimet követve sem tudok nem ömlengeni.

enrique msn barca la liga valencia

A Boixos Nois bevette Valencia utcáit

Az még tegnap jutott eszembe, hogy a korábban jellemző (és a szezon végét pozitívan befolyásoló) januári-februári visszaesésnek a nyomát sem látni. Igaz, az utolsó téli hónapnak még csak most megyünk neki, és az Emiratesben amúgy is vizionálok egy botlást (amiért a Camp Nouban csúnyán bosszút állunk), de hanyatlásról akkor sem beszélhetünk. Amennyiben ez később sem jelentkezik - hacsak nem fordul fel fenekestül a futballvilág, ami valljuk be, gyakran megesik - terítéken van az első BL címvédés.

Ja! Amúgy a Levantéval játszunk.


comments powered by Disqus

Facebook

Következő mérkőzésünk

Powered by whatsthescore.com

A bajnokság állása

Widget powered by WhatstheScore.com

Feedek