Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Barca-suli - 2. forduló megoldókulcs és osztályzás

0 komment

Ha eddig tűkön ülve vártátok a kvíz következő megoldásos posztját, hát nem kell tovább idegeskednetek miatta, hiszen végre a Tot El Camp bloghoz is megérkezett a Mikulás, és a messis csipsz meg az iniestás fagyi mellé elhelyezett levélben megírta a megoldásokat és a pontszámokat is nekünk. Buzdításunk, hogy minél többen szálljanak be a játékba, nem csak süket fülekre talált, hiszen két új versenyzőnk is akadt, a korábbiak közül pedig hárman ismét vevők voltak az agytornára. Ezúton kell kifejeznünk sajnálatunkat amiatt, hogy faja1124 nem vett részt a fordulóban, pedig vártuk a megoldását az utolsó utáni pillanatig. Hajtás után kiderül, kik fognak 20 év múlva a Barçában játszani, és hogyan nem célszerű körbeutazni az Ibériai-félszigetet.

Barca-suli – 2. forduló

0 komment

Tegnapelőtti ígéretünkhöz hűen rögtön folytatódik is a Barca-suli, postagalambunk meghozta a második forduló kérdéseit. Ezúttal csak két feladványt kaptok, ha kattintotok, meglátjátok miért, viszont cserébe több pontot is lehet majd szerezni a megoldásukért. Éppen ezért továbbra is biztatok minden érdeklődőt, hogy szálljon be a versenybe, mert legközelebb is részletes értékelő formájában kaptok majd visszajelzést a munkátokról, és csak jobb így, mintha csupán annyit tennétek, hogy beleolvasgatva végiggondoljátok, meg tudjátok-e oldani a feladatokat. A beküldési cím a szokásos barcelonanepsport@gmail.com, a határidő pedig december 10. És ne spoilerezzetek a kommentsorban!

Barca-suli – 1. forduló megoldókulcs és osztályzás

0 komment

Éppen egy hete, november 10-én volt a beküldési határideje a kvízünk első fordulójának, kvízben pedig a meccsekkel ellentétben nem rögtön másnap, hanem csak most értékelünk. A vállalkozó kedvű versenyzők száma ugyan alulmúlta a várakozásokat, a megoldások minőségére viszont már nem lehetett panasz. Voltak visszajáró vendégek és újoncok is a megoldók között, reméljük, hogy mind a négyük folytatni kívánja a kvízkedést a továbbiakban. Eredetileg a második fordulót is most akartam közölni, viszont annyira hosszú lenne úgy a poszt, hogy lefagyna a gépem kevesen olvasnák végig. Így hát második forduló pár napon belül érkezik majd, ezúttal csak két kérdéssel.

Barca-suli újratöltve – 1. forduló

0 komment

Biztos sokan emlékeztek, hogy blogunk tyúkszaros kis életében egykor milyen fontos szerepet töltöttek be vigvik, HAnonymous, majd negaro ünnepi fejtörői, amelyek a hardcore szurkolók kreativitását, kitartását és elméjük rátermettségét voltak hivatottak tesztelni. Igen, ígértünk olyat, hogy nem lesz több kvíz - viszont mivel e kijelentésünk után több százezer rajongónk vonult fel Madrid utcáin tiltakozni, a történtekért a kasztíliai kormányt okolva, most itt, az új telephelyen mégis újraindítjuk legbecsesebb sorozataink egyikét. Ám még mielőtt az örök elégedetlen, kishitű és időhiányos olvasóink csak legyintenének, hogy kár kattintani, hiszen úgysem fogják megoldani a feladatokat, leszögezném: a népszerűsítés érdekében új rendszer és új szabályok jönnek! Ez persze nem azt jelenti, hogy Messi Aranylabdáinak számára fogunk rákérdezni, azonban a néhány újítás, például, hogy egyszerre csak 3 db feladványt kell megoldani, remélhetőleg meghozza minden vélt vagy valós culé kedvét a fejtörésre és a nyomozásra. Hogy eme újgenerációs kvízsorozatunk létrejöhetett, azt korábbi győztesünk, Laurie közreműködésének köszönhetitek, aki a feladatsor összeállítása által azt is megtette Értetek, hogy önként lemondott a játék öröméről és átvállalta a spori szerepét. Hajtás után tehát a részletek, belemélyedni kötelező.

Facebook

Következő mérkőzésünk

Powered by whatsthescore.com

A bajnokság állása

Widget powered by WhatstheScore.com

Feedek