Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

 Spanyol Kupa, odavágó: a Baszk meló

0 komment

Copa del rey 16 Athletic Bilbao BUEK

Szórakoztató játékkal, török mesterhármassal és persze feledhetetlen Pákó góllal búcsúztattuk az elmúlt esztendőt, így jutalmul egy piszkosul kemény ellenféllel indíthatjuk a 2017 -es évet, illetve folytathatjuk a kupában ott, ahol abbahagytuk. Hajtás után vonulunk a San Mamésba.

BÚÉK 2016

0 komment

betis buek 2016

Nagyon szépen a kezem alá játszott a sors ezzel a tegnapi meccsel, akár jó is kisülhetett volna belőle, de amint mostanában érezhettétek, kicsit megrogytunk, vagy talán jobb lenne úgy fogalmazni, hogy én rogytam meg, plusz john már jó ideje csak a facebookot gondozza. Évzáró gondolatok és rövid meccselemzés hajtás után.

Galaschek és Szanyó - Barcelona

0 komment

Hosszú idő után olyan évet zártunk, tudjátok. Közel voltunk hozzá, de a barbárok széttrollkodták (képzavar) az összes törekvésünket. Ilyenmódon az események év végi illő feldolgozásához ezúttal külső segítséget kellett igénybevennünk, mert a szívünk szakadt meg (vagy mi, megint képzavar?). No, azért odáig nem süllyedtünk, csak egy pesti - hívjuk így - kávéházba ültünk be hallgatózni, a szilveszteri posztot szigorúan borral és malaccal elv jegyében. Ezzel kívánunk minden kedves olvasónknak Barca-sikerekben gazdag, boldog új évet!

Facebook

Következő mérkőzésünk

Powered by whatsthescore.com

A bajnokság állása

Widget powered by WhatstheScore.com

Feedek