Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Veszedelmes perememberek

0 komment

FC Barcelona Athletic Bilbao Paco Vidal piás Pique

A tegnapi mérkőzésen egy újabb utat tehettünk meg a Lucho-féle hullámvasúton, amely kissé meredek kezdés után - néhány nagyszerű taktikai döntésnek hála - dunai sétahajókázássá lanyhult. Hajtás után három dolog és egyéni értékelések:

Spanyol bajnokság, 8. forduló: FC Barcelona - Deportivo La Coruna

0 komment

FC Barcelona Deportivo La Coruna 8.fordulo Aleix Vidal FIFA vírus

Az újabb áladozatokat szedő nemzetközi szünetnek - hála a magasságosnak - végre vége, így a Barca is visszatérhet a lassan megszokott heti két mérkőzéses rutinjához. Nem csak azért volt hosszú ez a tizenegynéhány nap, mert nem láttuk a csapatot, hanem azért is, mert egy keserű ízű kelta gombóccal a szánkban kellett hosszasan várnunk a csorba kiköszörülésének esélyére. A vigói rövidzárlatnak köszönhetően a negyedik helyről várjuk a folytatást, ahol a fene se tudja, mikor jártunk utoljára.

Szezonértékelő 2015-2016 2. rész

0 komment

szezonértékelő Luis Enrique vezetőség Arda Turan Aleix Vidal elvárások

Egy támadóból neveljük ki az új Alvest?

0 komment

Az utolsó pillanatig nem volt biztos, hogy Dani Alves a klubnál marad. Hét éve van a csapatnál, túlzás nélkül a klub történetének legjobb szárnyvédője, de nagyon közel állt hozzá, hogy ezt a fejezetet lezárja az életében, és elfogadja a Manchester United, a Milan, vagy a PSG ajánlatát. Már csak azért is biztosak voltunk a távozásában, mert a szezon lezárása után gyakorlatilag egyből bejelentették az érintett felek, hogy Aleix Vidal egy év után tovább is áll Sevillából, és a négy hónap száműzetést is vállalva a bajnoki címvédőnel folytatja.

Facebook

Következő mérkőzésünk

Powered by whatsthescore.com

A bajnokság állása

Widget powered by WhatstheScore.com

Feedek