Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Kétarcú Barca

0 komment

Barca La Liga Alavés értékelő Busquets

Ha újabban azon filozofáltunk, hogy a korábbi évek Barcájából alig maradt valami, akkor most Enrique, ha csak egy félidő erejéig is, de rá cáfolt erre. Az Alavés ellen egy kétarcú Barcát láttunk, két totál ellentétes félidővel, amihez persze kellett az ellenfél is.

Két balláb

0 komment

Barca Umtiti La Liga értékelő statbuzi Lucho balláb

A 4-0 szépen virít, de van itt valami, amit nem értek. Luchóval megpróbáljuk megkeresni a választ...

Las Palmas, Spanyolország braziljai 

0 komment

Barca Las Palmas La Liga Quique Setién sakk beharang Gran Canaria brazilok

Nem, nem csak a sárga mezszínük miatt nevezik így őket. Las Palmas Gran Canaria büszkesége, egy forró, homokos hely, ahol ugyanolyan könnyedén és ösztönösen játsszák a futballt, mint Brazíliában.

Spanyol bajnokság, 16. forduló: FC Barcelona - RCD Espanyol 

0 komment

La Liga 16. forduló asspanyol QSF

Túlságosan ecsetelni azt hiszem fölösleges lenne, mit is jelent a mai mérkőzés Barcelona polgárai számára. Az első összecsapás pontosan az 1900-as évre datálódik, azaz a spanyol bajnokság legrégebbi rivalizálása elevenedik meg újra ma este a Camp Nouban.

Spanyol bajnokság, 15. forduló: CA Osasuna - FC Barcelona

0 komment

beharang la liga 15. fordulo Osasuna nanananana Batman

Kissé szokatlan időpontban, az ebéd utáni szieszta idején kell megvívnia a csapatnak a soronkövetkező meccset, s tekintettel a régi mumus ellenfélre - Osasuna -, csak remélni tudjuk, nem fog emésztési zavarokat okozni. Hajtás után villámbeharang hat pontban:

Kötelező győzelem?

0 komment

El Clásico Barca Real La Liga beharang nyerni kéne

Régen nem volt ilyen, de nem mi vagyunk a favoritjai a hazai Clásicónak. A tavaszból kiindulva talán nem érdemes azzal foglalkozni, hogy 3, 6 vagy 9 pont lesz-e a különbség a két csapat között a meccs után, de bizonyos szempontból döntő lehet a mai Klasszikus. A Real ígyis jó, nem hiányzik, hogy el is higgyék, nekünk meg a szélsőséges rajt után jó lenne valamibe kapaszkodni, amivel egyenesbe tehetjük a szezonunkat.

Spanyol bajnokság, 12. forduló: FC Barcelona - Málaga CF

0 komment

FC Barcelona Malaga La Liga nincsmegallas Sandro

"De most fölkelek, mondja az Úr, most fölmagasodom és fölemelkedem!"
/Ézsaiás próféta könyve 33:10/

Újabb Bielsa-tanítvány, újabb vereség?

0 komment

La Liga Barca Sevilla Sampaoli Nasri beharang bielsista

Túlzás lenne azt állítani, hogy hullámvölgybe kerültünk, de a Granada elleni borzalom és a City elleni totális megsemmisülés (még ha jól is indult) nem túl jó előjel a következő hetekre nézve. A Pizjuán akkor is kemény terep, ha épp formában vagyunk, két hét múlva jön a Málaga, akivel rendszerint megszenvedünk, majd megyünk Glasgow-ba, ami szintén szopatós szokott lenni, végül utazunk az Anoetába, ahol (az utóbbi évekből kiindulva) semmi jóra nem számíthatunk. Közben pedig lesz egy válogatott szünet is...

Könnyed délutáni labdázgatás

0 komment

Barca La Liga Messi Neymar Suarez Gijón értékelő

Nehezen indult, könnyen ment, gála lett.

Mutasd az edződ, megmondom ki vagy

0 komment

barcelona guardiola enrique la liga érékelő

Mióta 2012 nyarán Guardiola elhagyta a csapatot, önkényesen is ragaszkodunk ahhoz, hogy párhuzamot állítsunk az aktuális Barca és a Pep-team között. Az idei szezon a tökéletes példa, hogy a taktikai felkészültségen túl mi a legnagyobb különbség Luis Enrique és a bajor berkekben kopasznak csúfolt katalán edző között.

Facebook

Következő mérkőzésünk

Powered by whatsthescore.com

A bajnokság állása

Widget powered by WhatstheScore.com

Feedek