AJÁNLÓ
 
00:00
2016. 03. 18.
Az utolsó csapatok egyikeként kvalifikálhatják magukat Iniestáék a Bajnokok Ligája...
A bejegyzés folyatódik
 
00:00
2016. 03. 18.
Mivel a jó felütés rettentő fontos, kezdjük valamivel, ami pozitívabb, mint a Lance...
A bejegyzés folyatódik
 
00:00
2016. 03. 18.
PSG - Barcelona 4-0 Amikor egy edző eldönti, milyen hadrendben küldi pályára fiait,...
A bejegyzés folyatódik
 
00:00
2016. 03. 18.
Pár hete, a legutóbbi BL-meccsünk előtt azt fejtegettem, hogy nem feltétlen kell győzni,...
A bejegyzés folyatódik
 
00:00
2016. 03. 18.
Biztos vagyok benne, hogy a következő néhány sor nem fog osztatlan sikert aratni az olvasók...
A bejegyzés folyatódik
Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Visszavágó paródia

0 komment

Arsenal BL álmos vagyok

Nem kérdés, ez egy optimális meccs volt minden szempontból. Az Arsenal remekbeszabott hívei mondhatják, hogy  "megvoltak a helyzeteink, csak be kéne őket lőni", meg "ostoba egyéni hibákból", stb. Mi meg tükörsimán továbbmentünk.

 

-Tedd le a kaját! A pálinkámtól meg orientálódni elfelé, de gyorsan!
-Iszok egy kis páleszt, fater! Haggyá' má'!
-Ez fingatós pálesz, öcsi! Kevés vagy te ehhez!
-Én kevés?
-Kurva kevés.

Kb. 3:55-től

Hát valahogy így. Az okokat kellene feszegetni, de nem tudok többet mondani annál, mint az első meccs előtt. Csak láttuk, mindannyian éreztük már az első perctől, hogy megint kurva kevés.

 Ja, meg még hogy ezt az Ebonyt és Ivoryt honnan szedte Wenger, arról végképp gőzöm sincs, néztem, mint a szigetes csávó a plakát előtt, mikor kijöttek a kezdők. Lehet, hogy Bernd Strocknak képzelte magát, de Kleinheislert nem sikerült gyorsan kikölcsözni. Na mindegy, a lényeg, hogy van mire büszkének lenniük nekik is. Mert az E betűs mekkorát vert, és akkor majdnem feljöttek olyan közel, ahonnan már szinte lett volna esély fordítani. Aham. Majd hogyha halogénes lesz a tököd, villog sőtétben, meg gombnyomásra működik, akkó' esetleg.

Szóval ez egy ilyen nyugis meccs volt, esetleg a hölgyeket kellene megkérdezni, hogy a jónevű Macho Non-real mennyire volt számukra lebilincselő, én bevallom, az idő múlásával egyre inkább a másik párra koncentráltam. Ilyen módon pontozni nem nagyon lenne ildomos, maximum arra vállalkozom, hogy a pozitív oldalon kiemeljem Neymart és Mascheranót, és megjegyezzem, hogy Suárez pont akkora gólt lőtt, amennyire homály volt egyébként.

Arsenal BL álmos vagyok

A legnagyobb megmaradó valódi kérdés, hogy Infantino elnök úr feltehető távollétében, ki húzza a golyókat majd, ezzel egyszersmind mintegy leendő elnöknek is pozicionálva magát. A tavalyi decens bajnoksorozatunk után szerintem megérdemelnénk egy Benficát vagy Wolfsburgot. De az az igazság, hogy derűs hangulatban várhatjuk mi a delet, féljen a leendő ellen. A nyitó idézettel hasonló szellemi szinten lévő, de attól még roppantul idevágó kompozícióval zárnék: Halló! Egy karton kotont kérek! Baszni fogok este. De akkorát!


comments powered by Disqus

Facebook

Következő mérkőzésünk

Powered by whatsthescore.com

A bajnokság állása

Widget powered by WhatstheScore.com

Feedek